Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Kunststof afvalbakken


Kunststof afvalbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels biedt een kernassortiment aan afvalbakken dat niet in breedte, maar wel in prijs en functionaliteit boven het gemiddelde internetaanbod uitsteekt.

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen


Afvalbakken voor algemeen gebruik

Één-fractie kunststof afvalbakken voor alledaags gebruik in diverse omgevingen: openbare ruimtes, ziekenhuizen, bedrijven en scholen. Door de verschillende maten, kleuren en dekselvarianten zijn de bakken te combineren tot een inzamel-unit voor meerdere fracties.


Afvalbakken uit kunststof voor meerdere fracties

Het is steeds normaler geworden om ons afval te scheiden. Papier, glas en restafval worden niet langer bij elkaar in de vuilnisbak gedaan. Engels biedt fraaie en zeer betaalbare afvalbakken waarmee u uw afvalstroom kunt regelen.


Kunststof afvalbakken voor gebruik in keukens

Pedaalemmers voor in de keuken voor het verwijderen van afval op een hygienische manier (dus zonder met je handen de bakken aan te raken).


Modulaire kunststof afvalscheidingsbakken

Ecomodules zijn stapelbare en koppelbare afvalbakken. Je kunt er iedere denkbare combinatie samenstellen, wilt u papier en restafval scheiden op kantoor of vertrouwelijk papier en medisch glas in een behandelkamer? Ecomodules stel je samen om in iedere omgeving te scheiden wat zinvol is.


Korven voor afvalscheiding, simpel en goedkoop.

Inzamelkorven zijn bedoeld voor het scheiden van glas en papier, zowel thuis als op het werk. Thuis nemen ze gestapeld weinig ruimte in en op kantoor of school staan ze strak langs het bureau.

Bij gebruik binnen uw firma of vereniging kunnen wij uw korven voorzien van een sticker en onuitwisbare opdruk met uw bedrijfsnaam en/of logo.