Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Catering kratten en vaatwaskorven

Cateringbakken en vaatwaskorven zijn gemaakt om de logistieke werkzaamheden van de cateraar te verlichten. Zowel de bakken als korven zijn stapelbaar en geschikt voor industriële afwasautomaten.

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Euronorm stapelkratten

Diepvriesbestendige kratten gemaakt van HDPE, wat de kunststof kratten naast de gekende transport en stapelvoordelen ook geschikt maakt voor gebruik in gekoelde ruimtes tot –30ºC.

Cateringkratten

Logistiek denken betekent: werk besparen. De cateringbakken zijn geschikt voor wassen, vervoer en opslag. De cateringbak en het servies gaan samen in de wasautomaat en zijn dan weer klaar voor het volgende evenement. Met een maat die precies past op pallets, in vrachtwagens en bestelbussen. Vervoeren zonder ruimteverlies.

Isolatieboxen uit EPP

EPP isolatieboxen, oftewel thermoboxen, zijn gemaakt van een schokbestendig materiaal (EPP) en daardoor ideaal voor bezorging en verzending. De boxen zijn te voorzien van elementen waardoor de inhoud gedurende een bepaalde tijd op de gewenste temperatuur (warm of koud) blijft.

Vaatwaskorven

De vaatwaskorven zijn geoptimaliseeerd voor ieder type vaatgoed. Met verschillende inzetten en opzetranden is ons programma vaatwaskorven breed inzetbaar. Zowel de catering bakken als de vaatwaskorven voldoen uitstekend in industriële afwasautomaten door de vormgeving van de verdelingen, wanden en bodems.