Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Referenties

Veel klanten hebben ons het vertrouwen gegeven op zoek te gaan naar een geschikte oplossing voor hun situatie. Hieronder vindt u de verhalen achter enkele van zulke oplossingen.

Heeft u één van onze producten in uw werk- of woonomgeving en u wilt laten zien hoe dit heeft uitgepakt? Meldt u aan als referentie en wij plaatsen uw link op onze website.


/content/user/Image/Site/actueel/Logo-MSN.jpg 07 August 2014   -   Afvalcontainers voor archiefvernietiging
Milieu Service Nederland b.v. zamelt in heel Nederland bedrijfsaval in met de grootste diversiteit aan afvalcontainers.


/content/user/Image/Site/actueel/carglass_logo.jpg 01 August 2014   -   Magazijninrichting DC Carglass Zwitserland
Engels mag de magazijninrichting voor Carglass van een nieuwe HUB (2500 m²) in Basel, Zwitserland verzorgen.


/content/user/Image/Site/actueel/Senior-Aerospace-Bosman.jpg 01 August 2014   -   Palletboxen logische keuze voor kostbare zware mallen
Senior Aerospace Bosman uit Barendrecht is producent van hoogwaardige vliegtuig- en ruimtevaart onderdelen waren op zoek naar een sterke bak voor hun mallen.


/content/user/Image/Site/actueel/imagesCAKPIDEG.jpg 11 January 2012   -   Vervoeren van watermeters met speciale transportkoffers van Engels
Drinkwaterbedrijf Oasen en Engels hebben een koffer ontwikkelt dat de externe invloeden ten opzichte van de watermeter gedurende het transport en (tussen)opslag tegen gaan.


/content/user/Image/Site/actueel/Tierso_aan_kust_Katwijk1.jpg 25 August 2011   -   Semi-ondergrondse containers kustlijn Nederland
Langs de kustlijn van Nederland zijn door Engels vanaf 2010 tot heden tientallen semi- ondergrondse containers geplaatst. In samenwerking met verschillende lokale inzamelaars worden fracties zoals restafval, glas en papier ingezameld.


/content/user/Image/Site/actueel/sanquin.gif 24 February 2011   -   Bloedbuizen transportbox Sanquin
In vele honderden verschillende donorcentra verspreid over het gehele land worden dagelijks bij 4000 tot 5000 vrijwillige donoren bloeddonaties verricht. Voor het dagelijkse transport van de tien tot vijftien duizend buizen vanuit het gehele land naar Amsterdam werd gezocht naar een geschikte transportbox.


/content/user/Image/Site/actueel/Talens logo.jpg 24 February 2011   -   Maatwerk voor de magazijnen Royal Talens
Royal Talens verhandelt wereldwijd schilder– en tekenartikelen. Zij waren op zoek naar een bak die geschikt is voor hun automatisch magazijn en ingezet kan worden voor externe distributie.


/content/user/Image/Site/actueel/CADU3.jpg 18 February 2011   -   Un keur palletboxen opslag GAD Utrecht
Niet alles mag in iedere bak. Engels heeft daarom speciaal voor het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen een lijn ADR/UN gekeurde producten ontwikkeld. Deze bakken zijn getest door het BVI en hebben de nodige papieren gehaald voor gevarenklasse 2.


/content/user/Image/Site/actueel/stru014.jpg 18 February 2011   -   Vaccuümgevormde interieurs voor transport onderdelen Toyota Yaris
Structuplas- Riesselberg te Izegem is een fabrikant van diverse kunststof onderdelen ten behoeve van de elektronische en automobielindustrie. Onder de klanten behoren bedrijven als Barco, Oce, IBM, Opel/GM, Renault, Toyota en nog vele meer.


/content/user/Image/Site/actueel/wormkweek-buiten.jpg 24 December 2010   -   Kunststof bakken voor het kweken van wormen
Voor een specialist op dit gebied, de firma Van der Vleuten uit Casteren, produceren we witte kunststof kweekbakken van 115 liter, die de houten witlofbakken vervangen.


/content/user/Image/Site/actueel/1425_interieur.jpg 09 December 2010   -   Herbruikbare verpakkingen voor transport van auto-onderdelen

Engels Logistiek B.V. en Structuplas doen nu al enkele jaren zaken met elkaar. Ditmaal had Structuplas te maken met een situatie waarin het verpakken van de auto-onderdelen veel tijd en handling kostte. De wens was om een interne verpakkingslijn om te bouwen zodat de diverse componenten zo ergonomisch mogelijk ingezet kunnen worden.


/content/user/Image/Site/actueel/netwerkvsp.png 08 December 2010   -   Oersterke Heavy Duty Boxen voor Netwerk VSP

Voor het transport van de zware ladingen (want papier is zwaar) tussen onder andere de verschillende sorteer- en distributiecentra zocht Netwerk VSP naar een geschikte opvouwbare transportbak als alternatief voor de al jaren lang door Engels geleverde variant.


/content/user/Image/Site/actueel/dds.jpg 06 December 2010   -   Kunststof maatwerk verpakking voor diamantboorkoppen

Diamond Drilling Services zet samen met Engels Logistics de nieuwe standaard in diamantboorverpakkingen


/content/user/Image/Site/actueel/logo_campina_big.gif 05 December 2010   -   De eenvoud van melktransport?

Een plastic krat. Het is het meest courante middel om goederen te vervoeren. Maar soms schiet het als oplossing te kort. De oplossing is dan een standaard bak met een op maat gemaakt binnenwerk (ook tray genoemd).


/content/user/Image/Site/actueel/GARDENA professional Logo_JPEG.jpg 04 December 2010   -   Sprinkler Demo Koffers voor Gardena

GARDENA, toonaangevende fabrikant van hoogwaardige tuinartikelen zoals slangverbindingen, aansluitgereedschappen, snoeischaren, grasmaaiers, pompen en complete besproeiingsinstallaties is al jarenlang een begrip bij de Europese consument. GARDENA ontwikkelde in samenwerking met ENGELS de Sprinkler Demo Koffer.


/content/user/Image/Site/actueel/Gemeente Bunnik.jpg 03 December 2010   -   Adresgebonden containers voor papierinzameling
Gemeente Bunnik zamelde te weinig papier op en zat daarmee onder het landelijk gemiddelde. Ze gingen dus op zoek naar een middel om de inzameling van papier te bevorderen en kwamen zodoende bij Engels terecht.


/content/user/Image/Site/actueel/nedtrainlogo.jpg 01 April 2010   -   “Kunststof Treinen” voor NEDTRAIN

NedTrain is al méér dan 150 jaar specialist in onderhoud en service, reiniging en revisie van rollend materieel. De Nederlandse Spoorwegen is de grootste klant van NedTrain. De werkzaamheden vinden plaats op meer dan 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet.


/content/user/Image/Site/actueel/big_logo170_piaggio.jpg 28 February 2009   -   Belgische post in Engels scooterbox
Piaggio Benelux BV heeft een contract gesloten met het Belgische postbezorgingbedrijf De Post. In 2006 zullen tenminste 700 nieuwe Piaggio scooters geleverd worden, in 2007 nog eens een verwachting van 1400. Elke scooter moet zijn uitgerust met een afsluitbare kunststof box waarin de post kan worden meegenomen.