Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Kunststof containers

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Kunststof containers – 2 en 4 wiel

De 2 en 4 wiel kunststof containers van Engels voldoen allemaal aan de laatste Europese normen. Ze zijn niet alleen TÜV gekeurd maar ook cadmiumvrij en UV bestendig: ook na tien jaar zijn de kleuren nog gegarandeerd fleurig en onze assen vertonen ook dan geen spoor van roest. De kunststof containers zijn vervaardigd uit slagvaste kunststof. De 2 en 4 wiel afvalcontainers zijn in diverse volumes en kleurcombinaties uit voorraad leverbaar.

Identificatie kunststof containers

Sinds 2009 maakt Engels HLC BV deel uit van Engels. Door een professionele ploeg kunnen de bestaande mini kunststof containers in een gemeente op locatie (adres) worden voorzien van een identificatie chip. Een centrale planning coördineert alle werkzaamheden. Na voltooiing wordt een compleet en actueel databestand opgeleverd aan de gemeente.

Toebehoren 2 en 4 wiel kunststof containers

Bovendien is Engels erin geslaagd de standaard afvalcontainer van vele opties te voorzien waardoor het aanbod aan kunststof containers voor specifieke toepassingen onuitputtelijk is geworden.