Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Ondergrondse afvalinzameling

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Van haal- naar brengsystemen

Engels is al twee decennia bezig met afvalscheiding. Zo hebben we al miljoenen milieuboxen, papierkorven en mini-containers geleverd aan landen in heel Europa. Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijn ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

Ondergrondse en semi-ondergrondse afvalinzameling heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van inzameling met de bekende 2- en 4-wiel containers.

  • Allereerst is het volume per container aanzienlijk groter (tot wel 5000 liter), waardoor er bespaard kan worden op het aantal ritten en dus ledigingskosten.
  • Het is ook een oplossing, die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal in bijvoorbeeld stedelijk gebied. Maar ook op het platteland passen onze semi ondergrondse containers perfect in hun omgeving.
  • We bieden keuze uit plastic, polyester en beton/staal.  Door hun stalen constructie zijn onze container volstrekt brandveilig. Maar polyester en plastic hebben ook voordelen: ze zijn met licht materiaal te plaatsen en eenvoudig op voorraad te houden. 

Het pakket aan mogelijkheden is zeer uitgebreid. Neem daarom bij interesse contact met ons op of bekijk voor meer informatie de brochure op onze website.