Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


RAKO bakken


Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

 

Stapelbare RAKO kunststof bakken

RAKO bakken van Engels vormen het meest complete assortiment aan transportbakken. Ze zijn alle onderling stapelbaar. RAKO staat voor Raam Konstructie: zijwanden kunnen zonder al te hoge kosten klantspecifiek worden aangepast met etikethouders, naaminsert, eigen perforatie.

Dankzij de gepatenteerde snapsluitingen kunnen de deksels van RAKO bakken eenvoudig worden vergrendeld en geopend. Met het RAKO-bakken systeem zijn dankzij hun raamcontructie oneindig veel combinaties aan speciale uitvoeringen mogelijk.

Kunststof kisten

Kunststof kisten kunnen eenvoudig worden vergrendeld en geopend dankzij de gepatenteerde snapsluitingen. Met het RAKO-systeem zijn oneindig veel combinaties aan speciale uitvoeringen mogelijk.

Kunststof koffers

De RAKO koffers van Engels zijn gebouwd met onderdelen van de standaard RAKO-serie. De koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, gepatenteerde snapsluitingen en metalen scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

RAKO Isoleerbakken

We voeren koelboxen uit geëxpandeerd polystyreen, "EPS", geschikt voor intern en eigen vervoer. Daarnaast leveren wij onbreekbare RAKO transportbakken voorzien van isolerende binnenkant van geëxpandeerde polypropyleen "EPP" dan wel van "EPS" met afwasbare binnenbak, geschikt voor vervoer per expeditie of pakketdienst.

Specials

De Euronorm afmeting is niet altijd de oplossing voor alle problemen. Voor verschillende klanten, zoals Bosch en Airbus, werden in het verleden stapelbare bakken met afwijkende maten gemaakt, die beter bij hun specifieke producten pasten. Vaak zijn er ook deksels en andere accessoires zoals inzetbakken leverbaar.