Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Verzegelingen voor bakken, zakken en containers uit kunststof of staal

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Verzegelen? Dat doet u niet alleen wegens kans op diefstal, maar ook vanwege aansprakelijkheid.

Als uw zending geopend wordt, wilt u zekerheid dat erin zit wat u erin deed. Door het gebruik van verzegelingen ziet de ontvanger in één oogopslag dat niemand bij de inhoud van de bak geweest is. Denk aan problemen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld drugssmokkel.

Of in het geval van brandblussers, brandhaspels (legionellapreventie), EHBO-koffers en het controleren van interventieuitrusting. Door het aanbrengen van een staartverzegeling na het vullen van de interventiekit, kan in één oogopslag worden waargenomen of deze nog volledig is. Dit kan van levensbelang zijn!

Staartverzegelingen, kunststof, met of mzondcer etiketteerveld

Staartverzegelingen zijn er in verschillende veiligheidsklassen met breeksterktes varierend van 6 tot 40 kilo. De lichtste breeksterktes worden gebruikt wanneer de ontvanger de verzegeling eenvoudig en snel met de hand verwijderen moet kunnen. De sterkere breeksterktes zijn voorzien van een acetaal of stalen sluitmechanisme waardoor ze enkel te verwijderen zijn via de daarvoor bestemde scheurlijn.

Barrièreverzegelingen van polycarbonaat en/of  staal

De barrièreverzegelingen kunnen enkel door een draadkniptang of betonschaar verwijderd worden. Indien er geknoeid is met de verzegeling zal dat bij containerverzegelingen direct zichtbaar zijn door beschadiging aan de coating van de pin.

Met barcodering, nummering of uw logo

Door de verzegelingen te voorzien van doorlopende nummers en/of barcodes gekoppeld aan een databse heeft u altijd controle over uw goederenstromen. Voorzie meerderen pakketten van dezelfde barcode of nummering zodat de ontvanger herkent welke bij elkaar horen. Voor extra herkenbaarheid kunt u uw logo op de verzegelingen laten drukken.