Engels Group
Engels Logistics NVEngels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda
Ga naar webshop
 
Voeg ons toe aan uw LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Google+ deze pagina Gratis bellen via Skype Engels Logistiek BV
Tel: 040 26 29 222


Bakken en containers met UN keurmerk

Als bakken en containers worden ingezet voor het vervoer van gevaarlijke (afval)stoffen vallen ze bij vervoer over land onder de verpakkingsregels van het ADR. Er worden eisen gesteld betreffende etikettering en bedrukking, (vloeistof)dichtheid en val- en stapelbestendigheid bij hoge en lage temperaturen. In de loop der jaren hebben we op dit gebied een behoorlijke expertise opgebouwd.

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Bakken met UN keurmerk

Uiteraard is een ADR goedkeur al een garantie voor robuustheid maar we zijn er in geslaagd enkele indrukwekkende eigenschappen toe te voegen: een familie met een basis van 600x400 mm en hoogtes variërend van 185 tot 440 m, gekeurd voor max. 30 kilo.De bakken zijn uiteraard ook geschikt voor het beschermen van dure gereedschappen, voorwerpen van waarde of vertrouwelijke documneten.


Kratten met UN keurmerk

UN-gekeurde dekselkisten type goedgekeurd voor type 4H2, gevarenklasse 1, 2 en 3. De deksels zitten vast aan de bak, waardoor ze niet zoekraken en dienen tijdens het speciale transport verzegeld te worden door danwel een nopverzegeling of staartverzegeling.


Afvalcontainers met UN keurmerk

UN gekeurde containers, togelaten voor het vervoer van milieugevaarlijke stoffen. Niet alles mag in iedere bak. Onze containers zijn gekeurd als 'large packaging'. Deze nieuwe verpakkingsgroep is o.a. voorgeschreven voor het vervoer van milieugevaarlijke stoffen met kenmerk UN 3077.


Palletboxen met UN keurmerk

UN-gekeurde palletboxen type 11H2 met afneembare scharnierende deksels en driekantsloten, toegelaten voor de meeste vaste en pasteuze gevaarlijke stoffen van klasse 2 en 3 tot maximaal 400 kilo per stuk, inhouden tussen 20 en 1100 liter.

Een korte beschrijving van de voorwaarden voor certificatie en een overzicht van de stoffen die in de speciaal gecertificeerde bakken vervoerd en opgeslagen mogen worden, staan bij de Testrapporten/ UN-Certificeringen op deze site.