Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Bij de industriële toelevering zijn wegwerpverpakkingen bijna altijd een technisch en economisch onzinnige keuze. Als basis voor een transportverpakking binnen de industrie wordt vaak gebruik gemaakt van kunststof bakken en palletboxen. Engels Logistiek is al sinds decennia specialist op het gebied van duurzame transportmiddelen.

Standaard bak + maatwerk interieur = gouden combinatie

Een derde van door ons geleverde verpakkingen bestaat uit in opdracht van de klant ontworpen, geproduceerd en samengesteld maatwerk kunststof bakken of plastic trays. Vaak betreft het een aanpassing of toevoeging aan een standaard product uit ons assortiment, of worden volledig nieuwe producten ontwikkeld.

Transportbakken

Automotive transportbakken (KLT en MLT) zijn extreem hoog belastbaar, tot 50 kilo per bak. De stapelbare bakken hebben alle technische kenmerken die nodig zijn voor gebruik in de automobielindustrie. De bakken hebben speciale bodem- en wanduitvoeringen waarbij de diverse modellen onderling gestapeld kunnen worden.

klt-bakken

Palletboxen

Voor het verpakken van grote en zwaardere onderdelen maken wij gebruik van kunststof grootvolumebakken en (inklapbare) palletboxen. Ook voor het verpakken van grotere series in één emballage zijn deze bakken een prima oplossing. Deze bakken leveren we in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Scania

Pallets met kanaalplaat opbouw

Pallets met opzetwanden vormen een logistiek interessant alternatief voor palletboxen. Hun belastbaarheid is stukken lager, maar opgevouwen nemen ze veel minder plaats in, ze hebben ruimere binnenmaten, lagere aanschafkosten en kunnen eenvoudig gemaakt worden met verschillende hoogtes.

frontloader-aircell

Engels heeft ervaring in het produceren en begeleiden van de volgende disciplines:

Interieurs/productdragers

_MG_3049-6

Interieurs/productdragers: schuiminterieur op maat, vacuümgevormde interieurs, spuitgegoten, textielinterieurs en kanaalplaat.

Ontwerpen en projectcoördinatie

Maatwerk_bak_kunststof

Ontwerpen en projectcoördinatie van mallen tbv spuitgieten, vacüumvormen, rotatie gieten en verwerking van polyester.

Bewerkingstechnieken

scania-in-stapel

Bewerkingstechnieken zoals: frezen, zagen, lassen, lijmen en nieten voor het maken van verlengde palletboxen.

Gecombineerde verpakkingen

EN-7045080-VW01-_2_

Combinaties maken van de materialen kunststof, staal, kanaalplaten, schuim en textie

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.