Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Gemeente/Overheid

Engels levert zowel diensten als producten met betrekking tot minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers. Onze dienstverlening bestaat uit een gevarieerd aanbod van diensten (tot en met full service voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse afval-inzamelsystemen. Daarbij nemen we de gehele communicatie, automatisering en productie voor onze rekening.

Van haal- naar brengsystemen

Engels is al drie decennia bezig met afvalscheiding. Zo hebben we al miljoenen milieuboxen, papierkorven en mini-containers geleverd aan landen in heel Europa. Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijn ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

Ondergrondse en semi-ondergrondse afvalinzameling heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van inzameling met de bekende 2- en 4-wiel containers.

  • Allereerst is het volume per container aanzienlijk groter (tot wel 5000 liter), waardoor er bespaard kan worden op het aantal ritten en dus ledigingskosten.
  • Het is ook een oplossing, die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal in bijvoorbeeld stedelijk gebied. Maar ook op het platteland passen onze semi ondergrondse containers perfect in hun omgeving.
  • We bieden keuze uit plastic, polyester en beton/staal. Door hun stalen constructie zijn onze container volstrekt brandveilig. Maar polyester en plastic hebben ook voordelen: ze zijn met licht materiaal te plaatsen en eenvoudig op voorraad te houden.

Bovengrondse afvalcontainers

Steeds meer afval gaat ondergronds, maar dat is niet over mogelijk. Bovengrondse afvalcontainers zijn eenvoudig te plaatsen, zonder het raken van leidingen.

Lees verder

Semi-ondergrondse afvalcontainers

De Tièrso niet alleen een nette oplossing, maar ook goedkoop in gebruik: Hij bestaat alleen uit een silo en een binnenbak, zonder kwetsbare beweegbare veiligheidsvoorziening.

Lees verder

Ondergrondse afvalcontainers

Apyra; een esthetische oplossing die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal is in bijvoorbeeld stedelijk gebied.

Lees verder

Diensten t.b.v. afvalinzameling

Onze dienstverlening bestaat uit een gevarieerd aanbod van diensten voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse inzamelsystemen.

Lees verder

Diensten afvalinzameling

Engels kan u compleet ontzorgen bij de afval inzameling: we leveren, implementeren, onderhouden en beheren uw inzamelsystemen. Hiervoor hebben wij een totaalconcept ontwikkeld:

  • Leveren, huis-aan-huis uitzetten en registreren van containers met RFID chips (conform Stosag)
  • Innemen, afvoeren en hergebruiken of recyclen van 2- en 4-wiel containers
  • Communicatie met de klant van de klant (burger of bedrijf)
  • Container Management Systeem software
  • Beheer en onderhoud

Communicatie

Communicatie met de burger is zeer belangrijk bij de afvalinzameling. Voorafgaand en tijdens een (DifTar-)project nemen wij u dit deel van het traject uit handen.

Lees verder

Uitzetten en innemen containers

Leveren, innemen, huis-aan-huis uitzetten en registreren van containers met RFID chips (conform Stosag)

Lees verder

Automatisering en toegangsregistratie

Compleet geautomatiseerd systeem voor het beheren van boven- en ondergrondse containerparken inclusief DifTar mogelijkheden.

Lees verder

Service en onderhoud

Totaalpakket van administratieve en operationele werkzaamheden rond het beheer van boven- en ondergrondse containerparken.

Lees verder

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.