Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof rekken

Werkt u in een hygiënische omgeving zoals een keuken, slagerij, zwembad of sportschool? Dan bent u vast al bekend met de voordelen van deze lichte kunststof stellingen.

Het juiste opbergrek

Onze kennis van kunststof bakken is in uw voordeel bij het kiezen van het juiste kunststof opbergrek. Naast kunststof rekken HACCP kunt u bij ons ook terecht voor wandrekken, stalen rekken en bakkenwagens. En natuurlijk altijd in combinatie met de juiste opslag- en transportbakken of magazijnbakken.

Voordelen kunststof rekken

De kunststof rekken HACCP zijn modulair en zeer eenvoudig op te bouwen, te monteren, te verplaatsen en zelfs uit te breiden.

  • de kunststof rekken zijn duurzaam
  • de kunststof rekken zijn roestvrij en bestand tegen zouten en zuren uit levensmiddelen
  • de kunststof rekken zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Daarnaast voldoen de kunststof rekken aan de HACCP eisen. Een kunststof opbergrek is temperatuurbestendig tussen -40°C en +90°C en kent een hoog draagvermogen tot 150 kilo per meter schap.

Ruimtewinning

Kunststof rekken hebben als extra voordeel dat ze door  ruimtewinnende open hoekconstructies zeer goed bruikbaar zijn voor kleine voorraadkamers. Voor in kleine ruimtes is een kunststof opbergrek zo samen te stellen dat de hoek vrij blijft van een extra steunpilaar. Dat betekent dus extra opslagruimte zonder verlies van draagvermogen.

Afmetingen en toebehoren

Keuze uit 26 standaardafmetingen, leverbaar op maat

  • Met of zonder extra onderruimte
  • Diepte 400-500-600 mm
  • Tussenruimte 200-250-300-350-400-450 mm of op maat
  • Optioneel met wielen
  • Bij ongelijke vloeren is het mogelijk de rekken van kunststof stelpoten te voorzien

Toepassingen

Wij noemen onze  kunststof rekken HACCP omdat ze voornamelijk goed inzetbaar zijn in sectoren waar hygiëne vereist is. Dat kan bijvoorbeeld in de horeca, recreatie of zorginstellingen zijn. Een kunststof opbergrek is echter ook ideaal voor vochtige omgevingen, zoals bijvoorbeeld zwembaden, maar ook kunststof rekken voor koelcel en horecakeuken zijn perfecte toepassingsgebieden.
Juist door de duurzame en hygiënische eigenschappen van een kunststof opslagrek maakt ze populair, maar het modulaire karakter van de kunststof rekken draagt hier zeker aan bij.

Samengevat; bent u op zoek naar kunststof rekken voor koelcel, horecakeuken, zwembad of welke toepassing dan ook?

Engels adviseert u graag over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor alle details. Ons complete assortiment

Kunststof rekken in de horeca, recreatie en zorgsector

kunststof snijtafelkunststof boxenkunststof karren


Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.