Wij zijn op zoek naar een service-gerichte administratief medewerker. Misschien iets voor jou?


Engels Logistiek BV,   onderdeel van de Engels groep, met vestigingen in maar liefst 5 landen,  produceert en levert kunststof en metalen producten die gebruikt worden bij opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er sterk in unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie elders op onze website

 

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker (m/v)

Fulltime 

Ben jij een allround administratief medewerker? Wij zijn op zoek naar een collega die sterk is in multi tasking en zich vanuit ons bedrijfsbureau voor onze afval-gerelateerde oplossingen met name toelegt op de administratieve ondersteuning van de afdeling; ook het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken voor onze servicelijn is onderdeel van het takenpakket .

Ons al meer dan 60 jaar bestaand familiebedrijf bestaat uit een informele en hechte club enthousiaste collega’s die proberen het beste uit elkaar te halen. Wij zijn ambitieus en streven er continu naar om beter te worden. Daar kan jij onderdeel van uitmaken! Natuurlijk hebben wij processen en procedures, maar wij hechten veel waarde aan gezond verstand.


Wat ga je doen:

  • het beantwoorden van inkomende telefonie op onze service-lijn
  • het invoeren van servicebonnen in ons ERP-systeem
  • het vullen van diverse databases met aangeleverde input
  • het koppelen van pasjes in de databases
  • alle overige taken op de afdeling

Wat wordt er van jou verwacht?

Je beschikt aantoonbaar over een mbo 4 werk- en denkniveau. Je Nederlands is foutloos (zowel mondeling als schriftelijk) en je weet je te redden in het Engels en misschien zelfs in Duits. Je hebt enige technische affiniteit gezien ons productengamma. Je hebt een goede telefoonstem, bent klantvriendelijk en service-gericht. Je bent dagelijks beschikbaar tot 17.30 uur. Je bent daarnaast handig met de bekende Microsoft-toepassingen en leert vlot omgaan met andere, minder bekende software-pakketten.


En daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug

Je komt allereerst te werken binnen een leuk team waarbij hard werken en gezelligheid worden afgewisseld. In eerste instantie krijg je een halfjaarcontract, met op termijn uitzicht op een vast contract.

Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris waarbij een goede prestatie wordt beloond, afhankelijk van ingebrachte ervaring en leeftijd. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten o.a. een aantrekkelijke winstdelingsregeling, een uitgebreid intern opleidingsprogramma, een stabiele pensioenregeling, gratis gezamenlijke lunch, een ongevallen- en WGA-hiaat verzekering, een prachtige  ruime werkplek in ons gloednieuwe pand en, niet te vergeten, de sfeer van een (h)echt internationaal familiebedrijf.


Wil jij deel uitmaken van ons team?

Mail je CV, graag met begeleidende motivatie, aan onze afdeling Human Resources t.a.v. Nelly Zegveld, [email protected] Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Gert-Jan van Himbergen, manager afd. Smart Waste Solutions) tel. 06 - 145 79 840.

 Algemene informatie over werken bij Engels? Download onze brochure “Werken bij Engels”.