Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Case studies

Maatwerk oplossing

Meerdere klanten vragen ons om een standaard product aan te passen, aangepast aan hun situatie.  Het gaat dan om oplossingen op het gebied van kunststof bakken, zowel voor transport als opslag, maar ook op het gebied van afvalbakken, palletboxen, UN gekeurde verpakkingen en zelfs insectenteelt. Lees hieronder de verhalen achter enkele van zulke oplossingen.

Meldt u aan als referentie

Heeft u één van onze producten in uw werk- of woonomgeving en u wilt laten zien hoe dit heeft uitgepakt? Meldt u aan als referentie en wij plaatsen uw link op onze website.

  Engels in het Nieuws

 • Papierinzameling in palletbox met DIN-adapter

  Papier dat bij drukkerijen achterblijft kan tot wel zeven keer hergebruikt worden en is dus een waardevolle grondstof voor nieuw papier. Engels heeft een kunststof palletbox ontwikkeld die onder de meeste snijtafels past èn met een standaard DIN-opname systeem van de afvalinzamelaar te legen is.

  Lees verder »
 • Un keur palletboxen opslag GAD Utrecht

  Niet alles mag in iedere bak. Engels heeft speciaal voor het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen ADR/UN gekeurde producten ontwikkeld.

  Lees verder »

  Engels naar de Beurs

Posts loader
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.