Wil jij werken in een familiebedrijf en met ons verder groeien? Ben je starter of toe aan een volgende stap?  


Engels Logistiek BV  (engelslogistiek.nl), lid van de Engels groeplevert kunststof en metalen producten in dienst van logistiek en milieu. Onze producten vinden hun toepassing in opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er zeer sterk in, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie elders op onze website

 

Ter versterking van onze afdeling Inkoop en Logistiek,zijn wij momenteel op zoek naar een energieke, slimme en ondernemende collega. Ook starters op de arbeidsmarkt worden van harte uitgenodigd te solliciteren. 

 

(Junior) inkoper (m/v)

Fulltime

 

Wat ga je doen:

Na een leerzame inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk op onze afdeling inkoop en logistiek. Je beheert een deel van onze leveranciersportefeuille, w.o. de inkooporderverwerking, levertijdbewaking en administratieve afwikkeling van goederenontvangsten. Een groot deel van deze werkzaamheden doe je met behulp van ons ERP-systeem (Agresso Wholesale van Unit4). Je onderhoudt telefonisch en per e-mail intensief contact met leveranciers en je collega's; daarnaast bezoek je samen met collega's van tijd tot tijd onze belangrijkste leveranciers in binnen- en buitenland.

 Wat je meeneemt:

 • Je hebt (recent) een Hbo-opleiding met goed gevolg afgerond;
 • Je bent een organisatorisch talent;
 • Je bent snel van begrip;
 • Je bent service-gericht;
 • Je hebt enige technische affiniteit, gezien ons leveringsprogramma;
 • Je Nederlands is zowel schriftelijk als mondeling ‘vlekkeloos’; in het Engels en Duits weet je je prima te redden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Communicatief en sociaal ben je sterk;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • MS-Office kent weinig geheimen voor je, met name Excel;
 • Je bent woonachtig in een straal van 20 km rondom Eindhoven;
 • Je bent accuraat, hulpvaardig, zelfstandig, zelfverzekerd, stressbestendig en je werkt graag in een team;

 

Wat wij bieden:

Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract, maar we gaan graag langdurige relaties met onze collega's aan. Je verdient natuurlijk een prima salaris, afhankelijk van ingebrachte ervaring en leeftijd. We starten met een leerzaam introductietraject binnen ons bedrijf en de afdeling inkoop en logistiek. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er zijn en omvatten o.a. een winstdelingsregeling, een uitstekende pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, gratis lunch, variabele werktijden, een ongevallen- en WGA-gat verzekering, ruime en modern ingerichte werkplekken, hele fijne collega's en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Successen vieren we samen; we zijn er trots op in een internationaal familiebedrijf te kunnen werken dat al meer dan 60 jaar bestaat.

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur of mail dan je CV met begeleidend schrijven naar onze afdeling HR, t.a.v. Nelly Zegveld, n.zegveld@engels.eu. Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Joos Laurs, manager Inkoop & Logistiek. Algemene informatie over werken bij Engels? Download onze brochure “Werken bij Engels”.