Roze fietskrat om apothekersassistenten door heel Nederland in het zonnetje te zetten.


roze fietskratDankzij de jarenlange samenwerking tussen Engels en Ceban op het gebied van kunststof bakken voor het logistieke proces, heeft Ceban ervoor gekozen om Engels te betrekken bij een nieuwe campagne om apothekersassistenten door heel Nederland in het zonnetje te zetten.

De reden om tot deze actie over te gaan is de toenemende agressie tegen de assistenten vanwege een in 2014 genomen regeringsmaatregel. Sinds 2014 zijn apothekers verplicht hun klanten bij aankoop van medicatie advieskosten in rekening te brengen; patiënten begrijpen deze maatregel vaak niet, met als resultaat verbaal en soms zelfs fysiek geweld. Met de knalroze fietskratten wil Ceban haar waardering uiten richting de beroepsgroep.

De geleverde kunststof kratten zijn van het merk E-line in de uitvoering met een verstevigde rasterbodem en 3 gemaasde en 1 gesloten zijwand, bedrukt met een ludieke tekst: “Wat bleek, ik ben de leukste medewerker van de apotheek” of “Ik ben de leukste apothekersassistente van Nederland”.