Ben jij een schoolverlater of heb je zin in een tijdelijke job binnen een internationaal bedrijf?


Engels Group NV,  moederbedrijf van de Engels groep levert ondersteunende stafdiensten aan haar 5 landenvestigingen. Deze bedrijven leveren kunststof en metalen producten in dienst van logistiek en milieu: onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. 

Voor onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een allround marketeer die tijdelijk bij ons komt werken in verband met de vervanging van een collega die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat.

Marketeer (m/v)

Fulltime / tijdelijk

Wat ga je doen:

Na een kort intern opleidingsprogramma en verdere training ‘on the job’ ga je op onze marketing afdeling heel diverse werkzaamheden verrichten. Voor een starter is dit een ideale manier om ervaring op te doen binnen een internationaal bedrijf.

Taken:

  • Het up to date houden van catalogi, nieuwsbrieven, persberichten, advertenties voor al onze landenvestigingen

  • Het ondersteunen bij onze e-marketing (o.a. e-mailings, social media, website, webshop) eveneens voor al onze landenvestigingen

  • Het mede-organiseren van binnen- en buitenlandse vakbeurzen van de individuele Engels vestigingen (indien aan de orde in deze periode)

  • Diverse werkzaamheden op de afdeling

Wat je meeneemt:

  • MBO/HBO opleiding

  • Ervaring met de bekende Adobe toepassingen (Photoshop/InDesign/Illustrator)

  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt grote vaardigheid in de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

  • Je hebt een hands-on mentaliteit

  • Het is mooi als je handig met een fotocamera bent

Wat wij bieden:

Een leerzame afwisselende functie binnen een familiebedrijf met ca. 110 medewerkers, waarvan 65 in Nederland, waar maatschappelijk verantwoord ondernemen meer is dan een loze kreet. Wij bieden je een tijdelijk contract ter vervanging van onze collega die met zwangerschapsverlof gaat. De periode loopt vanaf juli tot half december. Hierbij past een marktconform salaris. Bij Engels heerst een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur of mail dan je CV met begeleidend schrijven naar onze afdeling HR, t.a.v. Nelly Zegveld, n.zegveld@engels.eu. Algemene informatie over werken bij Engels? Download onze brochure “Werken bij Engels”.