Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kanaalplaat

Kunststof plaatmateriaal kun je net zo vormen als golfkarton. Hierdoor ontstaat een extreem licht en toch erg sterk plaatmateriaal, leverbaar in verschillende diktes, sterktes en kleuren. Polypropyleen kanaalplaat is vanwege zijn lage gewicht en grote stijfheid perfect geschikt voor productdragers en vakverdelingen. Het materiaal kan worden gefreesd en in grotere series gestanst. Afhankelijk van de toepassing wordt de keuze van het materiaal bepaald. Er is diversiteit aan diktes en soortelijk gewicht.

Kanaalplaat is ook geschikt voor de fabricage van grote bakken. Zeker als het de bedoeling is dat ze voor mensen hanteerbaar moeten blijven. De Europese regelgeving werkt naar een maximaal regelmatig te tillen gewicht van 12 kilo toe. Een bak van bijvoorbeeld 600 x 400 x 100 mm maken we al vanaf 600 gram, 1000 gram lichter dan een standaard spuitgegoten transportkrat van dezelfde afmetingen. Met behulp van hoekstukken en profielen vervaardigen we grote, sterke en gemakkelijk stapelbare transportbakken op maat. Met naar keuze open of gesloten handgrepen. Standaard opties zijn: etikethouders en bedrukking.

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.