Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Landbouw

Land- en akkerbouw is een unieke industrie. Een plotselinge toename van de behoefte aan meer opslagruimte en transportmiddelen tijdens de oogstperiode komen meerdere keren per jaar voor, dat is heel gebruikelijk voor deze industrie. Engels beschikt over de faciliteiten om hier flexibel mee om te springen. Door snelle leveringen, eigen voorraad en mogelijkheden tot verhuur proberen we u voor ons te winnen als klant.

Ons assortiment producten omvat de meest gebruikte logistieke middelen in deze branche, waaronder kunststof kratten, palletboxen en pallets. Wij hebben deze in een volledig gesloten, deels geperforeerd of volledig geperforeerde uitvoering beschikbaar.

inpakken wortels harriesPalletboxen, Maxiboxen

Voor de opslag en verwerking van wortels en wortelproducten worden er diverse producten betrokken van Engels door onder andere Harries Carrot Concepts. Harries maakt gebruik van diverse palletboxen met ieder hun specifieke eigenschappen. Zo worden de palletboxen met dichte wanden en drie sleden voorzien van uitloopstops, waardoor het zeer eenvoudig is om vloeistof in de bak te houden en/of uit de bak te laten lopen.

De extra grote geperforeerde palletboxen van 1300x1150x120 mm hebben maar liefst een inhoud van 1400 liter. Ook zij zijn levensmiddelen echt, kunnen een belasting aan van maar liefst 1000 kg en zijn daarbij nog 6 hoog stapelbaar! Door de uitstekende ventilatie past dit product goed bij de verwerking van de wortels.

aardappel-verwerking-bakken


Agri kratten, aardappelkratten

De aardappelkrat is een stapelbare bak van 600x400x262 mm met een inhoud van 55 liter afgestemd op verpakkingseenheid van 30 kg aardappelen. De wanden en bodem zijn geperforeerd, waardoor deze bak erg goed ventileert. Door de fijnheid van de perforatie veroorzaakt zij geen beschadiging op de aardappelen.

In combinatie met het afdekrooster met grote ventilatiegaten, waardoor de bak goed ventileert en de inhoud er niet uit kan vallen, wordt een betrouwbare verzendeenheid gecreeerd. Het afdekrooster is bovendien voorzien van een dicht vlak waarop informatie kan worden weergegeven over de verzending.

Aardappelkratten zijn gemaakt van milieuvriendelijk gerecycled polyethyleen en zijn voorraadhoudend in het zwart in onze magazijnen.

Geperforeerde palletboxen met 1.4 m³ inhoud

Door de uitstekende ventilatie past dit product goed bij de verwerking van wortels. De palletboxen zijn levensmiddelenecht, belastbaar tot 1000 kg en tot 6 hoog stapelbaar!

Geperforeerde palletboxen
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.