Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Magazijnstelling

Engels levert en installeert al magazijnstellingen sinds 1965. Met een ruime fabrieksvoorraad en een eigen assemblage ploeg richten we zowel kleine opslagruimtes als grote magazijnhallen in.

Engels voert daarbij onderstaande 4 opslagsystemen, maar kan desgewenst putten uit vele andere programma's.

Protub buisrekstellingen

Eenvoudig in elkaar te zetten door middel van verbindingsbuisjes en H- profielen. Doordat de liggers zijn voorzien van H-profielen zijn de metalen rekken samen te stellen uit grote stukken wat zorgt voor een robuuste stelling met hoge draagkracht. Met verschillende standaard maten, maar ook maatwerk.

Prospace legbordstellingen

Kunnen worden opgebouwd in buisconstructie of plaatstaal afhankelijk van de draaglasten. Prospace legbordstellingen zijn heel geschikt voor de opslag van euronorm bakken of voor het stockeren van magazijnbakken voor kleine onderdelen.

Prorack grootvakstelling

zijn idaal voor de opslag van middelzware en volumineuze lasten. Prorack grootvakstelling zijn uitstekend geschikt voor de opslag van banden, in zowel de verkoopsruimte als in het magazijn of bij het stockeren van volumineuze goederen, los of in bulk, of kleine onderdelen in kunststof bakken.

Propal palletstellingen

genoemd zijn vervaardigd uit koudgewalste profielen uit één stuk en voorzien van 10 plooien, die een grotere weerstand tegen knikken garanderen.


Engels levert en installeert al magazijnstellingen sinds 1965

1985 - Bandenbedrijf van Esch in Boxtel. Stalen stellingen geleverd en geïnstalleerd door Engels Logistiek B.V.

Bekijk het programma

PROTUB buisrekstellingen

PROTUB buisrekstellingen zijn eenvoudig in elkaar te zetten door middel van verbindingsbuisjes en H- profielen.

Naar producten

PROSPACE legbordstellingen

PROSPACE is heel geschikt voor de opslag van Euronorm bakken of voor het stockeren van magazijnbakken voor kleine onderdelen.

Naar producten

PRORACK grootvakstellingen

PRORACK is uitstekend geschikt voor het stockeren van volumineuze goederen, los of in bulk, of kleine onderdelen in kunststof bakken.

Naar producten

PROPAL palletstellingen

PROPAL palletstellingen zijn vervaardigd uit koudgewalste profielen uit één stuk en voorzien van 10 plooien, die een grotere weerstand tegen knikken garanderen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.