Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Magazijnstellingen

Voor de optimale magazijninrichting levert en installeert Engels al magazijnstellingen sinds 1965.

Met een ruime fabrieksvoorraad en een eigen assemblage ploeg richten we zowel kleine opslagruimtes als grote magazijnhallen in.Voor elke magazijninrichting geldt dat deze zo efficiënt mogelijk moet zijn. Het is van belang dat in de beschikbare ruimte zo veel mogelijk plaats gebruikt wordt, maar dat het wel overzichtelijk blijft. Met de systemen van Engels voor magazijninrichting is de opslag van pallets, palletboxen, kunststofbakken en magazijnbakken kinderspel en wordt uw interne logistiek efficiënt ingezet.

Opslagsystemen

Voor de juiste en meest passende uitvoering voor uw magazijninrichting voert Engels daarbij 4 opslagsystemen. Engels zou Engels niet zijn als ze niet desgewenst kan putten uit vele andere programma's. Een goede magazijninrichting is immers de sleutel naar een efficiënte logistiek.

Magazijnstellingen

Protub buisrekstellingen

Deze Protub magazijnstellingen zijn eenvoudig in elkaar te zetten door middel van verbindingsbuisjes en H-profielen. Doordat de liggers zijn voorzien van H-profielen zijn de metalen rekken samen te stellen uit grote stukken wat zorgt voor een robuuste magazijnstelling met hoge draagkracht. De magazijnstellingen met verschillende standaard maten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Prospace legbordstellingen

Deze Prospace magazijnstellingen kunnen worden opgebouwd uit een buisconstructie of plaatstaal, afhankelijk van de draaglasten. Prospace legbordstellingen zijn heel geschikt voor de opslag van Euronorm kunststof bakken of voor de opslag van magazijnbakken voor kleine onderdelen.

Prorack grootvakstellingen

Deze grootvakstellingen zijn perfect voor de opslag van middelzware en volumineuze lasten. Prorack grootvakstellingen zijn uitstekend geschikt voor de opslag van banden, in zowel de verkoopruimte als in het magazijn of bij het opslaan van volumineuze goederen, los of in bulk. De Prorack grootvakstellingen zijn ook inzetbaar voor het opslaan van kleine onderdelen in kunststof bakken.

Propal palletstellingen

De Propal palletstellingen zijn vervaardigd uit koudgewalste profielen uit één stuk. Deze palletstellingen zijn voorzien van 10 plooien, zodat ze een grotere weerstand tegen knikken garanderen.

Het Engels verkoopteam staat voor u klaar met advies en kennis om te zorgen voor uw magazijninrichting of efficiënt ingerichte werkplaats.


Engels levert en installeert al magazijnstellingen sinds 1965

1985 - Bandenbedrijf van Esch in Boxtel. Stalen stellingen geleverd en geïnstalleerd door Engels Logistiek B.V.

Bekijk het programma

PROTUB buisrekstellingen

PROTUB buisrekstellingen zijn eenvoudig in elkaar te zetten door middel van verbindingsbuisjes en H- profielen.

Naar producten

PROSPACE legbordstellingen

PROSPACE is heel geschikt voor de opslag van Euronorm bakken of voor het stockeren van magazijnbakken voor kleine onderdelen.

Naar producten

PRORACK grootvakstellingen

PRORACK is uitstekend geschikt voor het stockeren van volumineuze goederen, los of in bulk, of kleine onderdelen in kunststof bakken.

Naar producten

PROPAL palletstellingen

PROPAL palletstellingen zijn vervaardigd uit koudgewalste profielen uit één stuk en voorzien van 10 plooien, die een grotere weerstand tegen knikken garanderen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.