Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Farmacie / Medicijnproductie

Ten behoeve van de farmaceutische industrie leveren wij opslag- en transportmiddelen als hygiëne pallets vaatjes, containers en geconditioneerd transportbakken die voldoen aan de regelgeving in deze hygiënische omgeving.

Kunststof verpakkingen moeten veilig voor gebruik zijn, compatibel zijn met het te verpakken geneesmiddel en vervaardigd worden van veilige materialen die opname en migratie van de inhoud voorkomen. Naast de chemische compatibeliteit mag de verpakking ook geen stoffen afgeven die de stabiliteit van de inhoud beïnvloeden of een risico van toxiciteit opleveren. 

Distributie van medicijnen

GMP (de grondslag voor veilig produceren) en GDP (norm voor veilig distribueren van medicijnen) schrijven beide gekoeld vervoer voor. Weliswaar hoeven niet alle medicijnen koud bewaard te worden, maar van de vervoerder mag niet verlangd worden dat deze het onderscheid tussen de verschillende soorten weet. 

Maatwerk opslagcontainers

vloeistof container

Voor een veilige en robuuste opslag en het mengen van biofarmaceutische vloeistoffen ontwikkelden we speciale vloeistofcontainers voor vloeistof / vloeistof en poeder / vloeistof toepassingen.

Isolatieboxen incl. interieur

Stapelbare bakken met isolerend interieur zijn stoot- en slagvast en bovendien perfect en stabiel te stapelen en palletiseren.

Isolatieboxen

EPP isolatieboxen

Of een product nu koel of juist warm gehouden moet worden, deze boxen weten de binnentemperatuur lang vast te houden.

EPP isolatieboxen

Hygiëne pallets

Hygiëne pallets gemaakt van HDPE zijn door hun sandwich constructie met interne verstevigingen erg sterk voor hun gewicht. Geen mogelijkheid voor ophoping van vuil of vloeistof.

Hygiëne pallets

Kunststof vaten en potten

Tonnen, vaten en emmers voor medicatie, biochemische stoffen en/of ontvlambare stoffen

Kunststof vaten en potten

Diverse verpakkingsoplossingen voor de pharmacie

Tonnen, vaten en emmers voor medicatie, biochemische stoffen en/of ontvlambare stoffen

Naar overzicht
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.