Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Retail

Bedrijven staan vaak te weinig stil bij het effect dat een verpakking op de logistieke keten kan hebben. Duurzame producten leveren die logistieke processen optimaliseren en intussen ook milieuvriendelijk zijn: het is sinds jaar en dag de missie van Engels.

Duurzame meermalig bruikbare verpakkingen

Automatisering in de retailsector is het gevolg van de blijvende groei van online verkopen. Het is belangrijk voor retailers en distributiecentra om te blijven zoeken naar innovatieve en efficiënte verpakkingen welke kosten besparen en doorlooptijden verkorten.

Binnen de retailsector zien we een stijgende vraag naar ruimtebesparende duurzame meermalig bruikbare verpakkingsoplossingen voor winkelbevoorrading en retourtransport. Stevige kunststof herbruikbare bakken zorgen voor kostenbesparing op retourtransport, minder retourafval en minder extra handling. Engels levert verschillende typen transportbakken met ieder hun voordelen aan de retail :

  • distributiekisten
  • beugelbakken
  • draaistapelbakken
  • inklapbare verpakkingen

Lees meer in onze brochure: Verpakkingen voor de retail

Distributiebakken

Distributiekisten zijn vanwege hun gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen. De ideale combinatie van een intern transportmiddel en meermalig bruikbare bedrijfsverpakking voor vervoer erbuiten. Enkele referenties:

Handyman

Handyman's 5.000 m² groot distributiecentrum in Breda transporteert onderdelen in distributiebakken naar alle Handyman- winkels in Nederland en België.

handyman bak

Holland & Barrett

Vanwege de maatvoering en nestbaarheid met het vorige model transportbakken heeft Holland & Barrett gekozen voor onze distributiebakken voor bevoorrading van hun winkels.

holland en barrett

T-Mobile

Voor distributie van o.a. telefoons gebruikt T-Mobile verzegelbare distributiebakken en afsluitbare kisten, voorzien van verzegeling.

t-mobile distributiebak

Simon Lévelt

Om de grondstoffen van magazijn naar productie te transporteren heeft Simon Lévelt gekozen voor nestbare beugelbakken.

simon levett

Distributiekisten

Distributiekisten en draaistapelbakken zijn ideaal voor verzamelen van orders en zeer geschikt voor transportsystemen.

Naar producten

Draaistapelbakken

Draaistapelbakken zijn vanwege de gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen.

Naar producten

Vouwkratten

Voor het beleveren van de winkels vanuit het distributiecentrum maakt Dille & Kamille gebruik van de klapboxen, vouwbakken en bijpassende transportrollers van Engels.

Naar producten

Beugelbakken

Beugelbakken worden veel ingezet in de retail dankzij hun mooi op elkaar aansluitende rechthoekige bovenkant en lopen moeiteloos mee in het automatisch orderpick proces.

Naar producten

Maak van iedere pallet een stabiele verzendeenheid

Engels levert het Clever Lid in een 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm versie. Benieuwd naar de toepasbaarheid van dit verzenddeksel in uw logistieke proces?

Lees meer
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.