Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Retail

Binnen de retailsector zien we een stijgende vraag naar ruimtebesparende duurzame meermalig bruikbare verpakkingsoplossingen voor winkelbevoorrading en retourtransport. Het komt nog steeds vaak voor dat retour-zendingen tot 90 procent lucht bevatten en lege bakken teveel winkel- en opslagruimte in beslag nemen. Stevige kunststof herbruikbare bakken zorgen voor kostenbesparing op retourtransport, minder retourafval en minder extra handling. Duurzame producten leveren die logistieke processen optimaliseren en intussen ook milieuvriendelijk zijn: het is sinds jaar en dag de missie van Engels.


Duurzame meermalig bruikbare verpakkingen

Bedrijven staan vaak te weinig stil bij het effect dat een verpakking op de logistieke keten kan hebben. Automatisering in de retailsector is het gevolg van de blijvende groei van online verkopen. Het is belangrijk voor retailers en distributiecentra om te blijven zoeken naar innovatieve en efficiënte verpakkingen welke kosten besparen en doorlooptijden verkorten.

Engels levert verschillende typen transportbakken met ieder hun voordelen aan de retail :

  • distributiekisten
  • beugelbakken
  • draaistapelbakken
  • inklapbare verpakkingen

Lees meer in onze brochure: Verpakkingen voor de retail

Distributiebakken

Distributiekisten zijn vanwege hun gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen. De ideale combinatie van een intern transportmiddel en meermalig bruikbare bedrijfsverpakking voor vervoer erbuiten.

Beugelbakken

Deze moderne beugelbakken hebben gladde zijwanden en zijn perfect nestbaar, zonder dat het van belang is hoe dat ze staan en kunnen, door eenvoudig de beugels om te klappen worden gestapeld. Deze beugels zijn erg robuust en worden vergrendeld waardoor ze makkelijk 8 hoog kunnen worden gestapeld met een inhoud van 25 kg.

Draaistapelbakken

De branches en situaties waarin draaistapelbare kunststof bakken gebruikt worden lopen uiteen, maar er is één overkoepelend voordeel. Namelijk de plaatswinst die ze opleveren bij retourtransport en opslag. Stapel- en nestbare bakken nemen, indien ze niet in gebruik zijn, maar liefst 70% minder ruimte in ten opzichte van standaard stapelbakken.

Vouwkratten

Euronorm vouwbakken en klapbakken van nagenoeg onbreekbare polypropyleen zijn door hun oersterke scharnieren voor industriële toepassingen. Vouwbakken en klapbakken leveren in lege toestand tot 70 procent plaatswinst op en zijn onderling en op stapelbare Euronorm bakken stapelbaar.

Enkele referenties:

Handyman

handyman bak

Handyman's 5.000 m² groot DC in Breda voor alle Handyman-winkels in Nederland en België.Holland & Barrett

holland en barrett

DC Holland & Barrett met diverse distributiebakken voor bevoorrading van hun winkels.

T-Mobile

t-mobile distributiebak

Verzegelbare transportbakken en -kisten voor distributie van o.a. telefoons.


Simon Lévelt

simon levett

Voor het transport van magazijn naar productie koos Simon Lévelt voor nestbare beugelbakken.

Dille&Kamille

t-mobile distributiebak

Voor het beleveren van de winkels koos Dille & Kamille voor klapboxen en bijpassende transportrollers.


SissyBoy

Voor hun geautomatiseerde magazijn koos SissyBoy voor de "Transportbox" beugelbak.

 

Distributiekisten

Distributiekisten met verzegelbaar deksel zijn ideaal voor verzamelen van orders en zeer geschikt voor transportsystemen.

Naar producten

Draaistapelbakken

Draaistapelbakken zijn vanwege de gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen.

Naar producten

Vouwkratten

Voor het beleveren van de winkels vanuit het distributiecentrum maakt Dille & Kamille gebruik van de klapboxen, vouwbakken en bijpassende transportrollers.

Naar producten

Beugelbakken

Beugelbakken worden veel ingezet in de retail dankzij hun mooi op elkaar aansluitende rechthoekige bovenkant en lopen moeiteloos mee in het automatisch orderpick proces.

Naar producten

Maak van iedere pallet een stabiele verzendeenheid

Engels levert het Clever Lid in een 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm versie. Benieuwd naar de toepasbaarheid van dit verzenddeksel in uw logistieke proces?

Lees meer
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.