Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Sustainability statement

De Engels groep denkt in termen van generaties in plaats van korte termijn winst, de toekomst van onze planeet gaat ons ter harte. Ons milieuzorgsysteem onderstreept dit.

Het richt zich primair op het voorkomen van bodem-, lucht- en waterverontreiniging alsmede het zuinig omgaan met grondstoffen.

Ons milieuzorgsysteem is geïntegreerd in ons kwaliteitsborgingssysteem en geschikt voor de aard, omvang en milieugevolgen van de activiteiten binnen Engels.

Kernpunten:

  • Integreren: van "best practises" in ons bedrijfshandboek om negatieve gevolgen van ons handelen voor het milieu zoveel mogelijk te beperken.  
  • Opvoeden: van alle medewerkers binnen Engels Logistiek, zodat ze de noodzaak ervan inzien nadelige effecten van de bedrijfsvoering op het milieu zoveel mogelijk te beperken vooral op het gebied van energiegebruik, CO² emissie en afvalstromen. Waar nodig wordt deelname aan opleidingen ondersteund. Meedenken wordt actief gestimuleerd.  
  • Optimaliseren: van het grondstof- en energierendement binnen de organisatie. Einddoel is te komen tot een grondstof en energie neutrale bedrijfsvoering vanuit het "Cradle to Cradle" principe.  
  • Naleven: van de vigerende wetgeving op het gebied van "QESH" Quality, Environment, Safety and Health.

Trots kunnen wij melden dat Engels sinds december 2014 officieel volgens de NEN-EN-ISO 14001 gecertificeerd is.

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.