Boven en (semi-) ondergrondse afvalcontainers

product(en)

Sorteren op: Exit Sorting

  • Trending:
  • Prijs:
Sorteren op chevron-down

Sorteren op: Exit Sorting

  • Trending:
  • Prijs:

Engels levert zowel diensten als producten voor afvalinzameling met minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers. Onze dienstverlening varieert van diensten zoals fractiestickers tot en met de service voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse afval-inzamelsystemen. Daarbij nemen we de gehele communicatie, automatisering en productie voor onze rekening.

Van haal- naar brengsystemen

Engels is al drie decennia bezig met afvalscheiding. Zo hebben we al miljoenen milieuboxen, papierkorven en mini-containers geleverd aan landen in heel Europa. Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijn ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

De stalen afvalcontainers worden zoveel mogelijk in eigen huis geproduceerd. De Duitse vestiging van Engels beschikt hiervoor over een modern machinepark en ervaren lassers. Hiermee garanderen wij niet alleen kwaliteit, maar bieden wij ook flexibiliteit. Van het ontwerpteam in Nederland, tot de productie in Duitsland hebben wij alles in eigen hand. 

Ondergrondse en semi-ondergrondse afvalinzameling heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van inzameling met de bekende 2- en 4-wiel containers.

 • Allereerst is het volume per container aanzienlijk groter (tot wel 5000 liter), waardoor er bespaard kan worden op het aantal ritten en dus ledigingskosten.
 • Het is ook een oplossing, die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal in bijvoorbeeld stedelijk gebied. Maar ook op het platteland, bij recreatiegebieden of langs de snelweg passen onze (semi-) ondergrondse containers perfect in de omgeving.
 • We bieden keuze uit plastic en beton/staal. Door hun stalen constructie zijn onze afvalcontainers volstrekt brandveilig. Maar plastic heeft ook voordelen: ze zijn met licht materiaal te plaatsen en eenvoudig op voorraad te houden.

Uiteraard zijn onze afvalcontainers naar wens samen te stellen. Zo bepaalt u zelf de fractie, fractiekleuren en de uitstraling van de container.

tierso-ecos-div-kleuren
Search engine powered by ElasticSuite