Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof bakken

kunststof bakken

Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Elk product heeft bij Engels dan ook vele varianten. We leveren kunststof bakken en kunststof kratten voor transport met rechte, schuine en inklapbare wanden, handgrepen, transportrollers en meer. U kiest de verpakking op basis van het product; groot, klein, zwaar, breekbaar, enzovoorts. Voor elk formaat en gewicht hebben we een oplossing of leveren we maatwerk.

Voor iedere logistieke toepassing de juiste plastic bak:

De kunststof bakken zijn in diverse toepassingen te gebruiken en geschikt voor transport, opslag en pool systemen. Een stapelbare bak is vaak de beste oplossing: simpel stapelbaar met minimale moeite. Geschikt voor elektronica, persluchtflessen, groente en fruit, machineonderdelen, brood, een eindeloze lijst.

Kunststof bakken zijn ook een duurzame verpakking voor uw producten, want:

  • Onze industriele kwaliteit bakken gaan een leven lang mee en kenmerken zich door hun hoog draagvermogen en stapelbare belasting.
  • Niets beschermt uw product beter dan Engels bakken, dankzij sterke deksels, vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnnodige kilometers.
  • Plastic roest en rot niet, het laat zich niet indeuken. Plastic is het ideale materiaal voor veeleisende logistiek toepassingen!

Voor distributie en heen-en-weer transport adviseren we ruimte besparende bakken

Als voor retourvolume vracht betaald wordt, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken, zeker als de transport afstand groot is. Hier raden we onderstaande ruimtebesparende bakken aan:

  • Draaistapelbare bakken: stapelbaar op de binnenwerkse hoeken en door 180 te draaien, in elkaar schuiven
  • Beugelbakken: stapelbaar door beugels naar binnen te klappen, nestbaar door de beugels naar buiten te scharnieren
  • Dekselkisten / distributiebakken: stapelbaar op gedeelde scharnierende deksels, die in gesloten toestand in elkaar haken (krokodillebek vorm). In open toestand hangen de deksels strak naast de bak en zijn ze onderling te nesten
  • Opvouwbare bakken: stapelbaar met alle standaar deuronorm bakken en in lege toestand inklapbaar, als ook één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag.

Stapelbare kunststof bakken

Stapelbare kunststof bakken van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en belasting.

Stapelbare kunststof bakken

Nestbare kunststof bakken

Als voor retour volume vracht betaald wordt, raden we nestbare bakken aan.

Nestbare kunststof bakken

Opvouwbare kunststof bakken

Opvouwbare bakken als ook één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag.

Opvouwbare kunststof bakken

Transportrollers uit kunststof

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden.

Transportrollers uit kunststof
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.