Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof bakken

Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Met de expertise van Engels kunnen wij adviseren welke kunststof bak voor u de beste oplossing biedt. Altijd met uw product als uitgangspunt. Daarbij kunnen we putten uit een uitgebreid assortiment stapelbare en nestbare euronorm bakken of desgewenst kunststof bakken op maat maken.

Stapelbare kunststof bakken

Een stapelbare kunststof bak is vaak de beste oplossing voor opslag en transport van hele diverse materialen. Kenmerkend voor Engels plastic bakken is het hoge draagvermogen en de stapelbare belasting van de kunststof bakken. Alle plastic bakken zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in de vrachtwagen.

Door de gestandariseerde buitenmaten van de euronorm bakken stapelen ze efficiënt op pallets, rekken en andere euronorm bakken en realiseren zo de meest efficiënte wijze van transport en opslag.

De handling is zeer eenvoudig. Dankzij de stapelrand kun je de plastic bakken “met een zwiep” op elkaar zetten. Interieurs zoals vakverdelingen en schuiminterieurs verhogen de funmctionaliteit van de plastic bakken.

inzetbakken kunststof bakken

Voor iedere logistieke toepassing de juiste bak: nestbare kunststof bakken

Een stapelbare kunststof bak is niet altijd de beste keus. Voor distributie en heen-en-weer transport adviseren we ruimte besparende nestbare bakken. Vooral wanneer voor retourvolume vracht betaald wordt, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken. Hier raden we onderstaande kunststof bakken aan:

  • Draaistapelbare bakken: stapelbaar op de binnenwerkse hoeken. Deze kunststof bakken zijn vervolgens in elkaar te schuiven door ze 180° te draaien. Voordelen
  • Beugelbakken: stapelbaar door de beugels naar binnen te klappen. De bakken worden nestbaar door de beugels naar buiten te scharnieren
  • Dekselkisten / distributiebakken: stapelbaar op gedeelde scharnierende deksels. In gesloten toestand haken de dekselhelften in elkaar (dat wordt ook wel krokodillenbek vorm genoemd). In open toestand hangen de deksels strak naast de bak en zijn ze onderling nestbaar
  • Opvouwbare bakken: stapelbaar met alle standaard Euronorm bakken. De bakken zijn in lege toestand inklapbaar, ook als één lege kunststof bak maar een minimale ruimte innemen mag. Voordelen.

Bakken op maat als maatwerk verpakking

De meeste bakken uit ons leveringsprogramma worden gemaakt uit mallen voorzien van wisselstukken. Hierdoor is het mogelijk bodems, handgrepen en zijwanden aan te passen, zonder hele stukken mal opnieuw te moeten bouwen. Veel wisselstukken zijn al beschikbaar, zoals voor diverse zijwanden, etikethouders, barcodevelden, grepen en geperforeerde en/of versterkte bodems. Al bij een productie van 500 stuks stellen wij een voor onze klant optimale configuratie samen.

wisselstukken spuitgietmal

Kortom, oneindig veel mogelijkheden voor uw logistiek en opslag. Vraag het ons verkoopteam zelf! Zij zitten voor u klaar en informeren u graag over onze kunststof bakken op maat, standaard Euronorm bakken en de vele opties om kunststof bakken nestbaar in te zetten.

Vraag uw offerte aan

Hieronder kunt u al onze direct leverbare plastic bakken kopen? Vandaag besteld, morgen in huis.

Stapelbare bakken

Stapelbare bakken van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en belasting.

Stapelbare bakken

Nestbare bakken

Als voor retour volume vracht betaald wordt, raden we nestbare bakken aan.

Nestbare bakken

Vakverdelingen, schuiminterieurs

Interieurs verhogen de functionaliteit van uw opslag- en transportbakken.

Interieurs

Transportrollers

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden.

Transportrollers
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.