Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof kratten

Perfobox, open kratten

geperforeerde bakken

Draaistapel kratten

nestbare bakken

Nestbare kratten met deksel

Nestbare kratten met deksel

Inklapbare kratten

klapkratten

Kunststof kratten kopen? Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Met de expertise van Engels kunnen wij adviseren welke kart of bak voor u de beste oplossing biedt. Altijd met uw product en toepassing als uitgangspunt. Daarbij kunnen we putten uit een uitgebreid assortiment stapelbare en nestbare euronorm kratten of desgewenst plastic kratten op maat maken.

Nestbare kunststof kratten

Voor distributie en heen-en-weer transport adviseren we ruimte besparende kratten . Vooral wanneer voor retourvolume vracht betaald wordt, zoals nestbare of opvouwbare bakken en kratten.

  • Dekselkisten / distributiebakken: stapelbaar op gedeelde scharnierende deksels. In gesloten toestand haken de dekselhelften in elkaar (dat wordt ook wel krokodillenbek vorm genoemd). In open toestand hangen de deksels strak naast de plastic bak en zijn ze onderling nestbaar
  • Draaistapelbare plastic kratten: stapelbaar op de binnenwerkse hoeken. Deze plastic kratten zijn vervolgens in elkaar te schuiven door ze 180° te draaien. Voordelen
  • Beugelbakken: stapelbaar door de beugels naar binnen te klappen. De kratten worden nestbaar door de beugels naar buiten te scharnieren
  • Opvouwbare kratten: stapelbaar met alle standaard Euronorm kratten. De plastic kratten zijn in lege toestand inklapbaar, voor als één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag. Voordelen.
distributiebakken

Stapelbare plastic kratten

Gaat u kunststof kratten kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Stapelbare plastic kratten bieden vaak de beste oplossing voor opslag en transport van diverse materialen.

Kenmerkend voor Engels kratten:

  • hoog draagvermogen en stapelbare belasting
  • gestandariseerde afmetingen
  • compleet programma met volumes van 2 tot 175 liter
  • uit food grade of recyclede kunststof
  • licht, glad = gebruiksvriendelijk
  • uitgebreid assortiment accessoires

Door de gestandariseerde buitenmaten van de euronorm plastic kratten stapelen ze efficiënt op pallets, rekken en andere euronorm kratten en realiseren zo de meest efficiënte wijze van transport en opslag.

Stapelbare euronorm kratten zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in de vrachtwagen. Verder is er een uitgebreid assortiment accessoires; deksels, interieurs zoals vakverdelingen en schuiminterieurs en nog veel meer.

stapelbare kratten

Uitgebreid assortiment standaard accessoires

Vanwege de vele toepassingen waarvoor onze euronorm kunststof kratten en kunststof kisten gebruikt worden, hebben we een breed scala aan standaard accessoires opgebouwd.

Plastic kratten met deksel:
Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt E-Line bakken tot een ijzersterk product. Met een op maat gemaakt of standaard schuiminterieur maakt u eenvoudig een veilige beschermkoffer voor uw foto apparatuur, laptop of video camera's. Door de kunststof kratten met deksel waterdicht te maken, is de gevoelige apparatuur bovendien beschermd tegen regen, stof en zand.

Natuurlijk kunnen we uw kunststof krat met deksel voorzien van uw logo of leveren we er passende labeldragers en etikethouders bij. Door het personaliseren van de plastic koffers is het een ideale promotiekoffer voor de presentatie van uw product. (euronorm krat)

Kunststof Kratten op maat als maatwerk verpakking

De meeste plastic kratten uit ons leveringsprogramma worden gemaakt uit mallen voorzien van wisselstukken. Hierdoor is het mogelijk bodems, handgrepen en zijwanden aan te passen, zonder hele stukken mal opnieuw te moeten bouwen. Veel wisselstukken zijn al beschikbaar, zoals voor diverse zijwanden, etikethouders, barcodevelden, grepen en geperforeerde en/of versterkte bodems. Al bij een productie van 500 stuks stellen wij een voor onze klant optimale configuratie samen.

Kortom, oneindig veel mogelijkheden voor uw logistiek en opslag. Vraag het ons verkoopteam zelf! Zij zitten voor u klaar en informeren u graag over onze kunststof kratten op maat, standaard Euronorm bakken en de vele opties om plastic bakken nestbaar in te zetten. (euro kratten)

Hieronder kunt u onze direct leverbare plastic kratten kopen. Vandaag besteld is morgen in huis.

Perfobox kunststof kratten

Met de Perfobox kunststof kratten heeft u een kwalitatieve kunststof bak met diverse optionele accessoires als deksels, vakverdelingen en etikettering.

Naar producten

Rechtwandige draaistapelbare kratten

De kratten zijn van PEHD gemaakt en hebben geperforeerde zijwanden in verband met de luchtcirculatie voor koeling.

Naar producten

Distribox kratten met deksel

Kunststof kratten met inelkaargrijpende deksels, ook wel distributiekratten genoemd zijn zowel stapelbaar als in elkaar te nesten.

Naar producten

Opvouwbare kratten

Opvouwbare kratten met eenvoudig licht ontgrendelingssysteem zijn bijzonder plat in te klappen (tot nog geen 30 mm).

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.