Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof kratten

Plastic kratten kopen? De missie van Engels staat in het teken van het leveren van een bijdrage aan een beter milieu door een uitgebreid assortiment meermalig te gebruiken verpakkingen. 

Recyling

Engels plastic kratten zijn duurzame verpakkingen voor uw producten, omdat onze industriële kwaliteit meermalige verpakkingen een leven lang mee gaan. Waar Engels ook nog een stapje verder gaat is het terugnemen van kratten. Het terugnemen van de plastic kratten doen wij met het oog op recycling: van oude kunststof stapelkratten maken we een nieuwe plastic krat. De oude plastic kratten worden ingezameld en vermalen tot ruwe kunststof. De grondstof wordt opnieuw spuitgegoten tot een nieuw product, zoals bijvoorbeeld een krat met deksel.

kunststof kratten met deksel

Veilig transport

Niets beschermt uw product beter dan Engels plastic kratten, dankzij sterke deksels, vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnodige kilometers. Plastic kratten roesten en rotten niet, het laat zich niet indeuken. Plastic is het ideale materiaal voor veeleisende logistiek toepassingen!

Uitvoeringen

Stapelbare kunststof kratten zijn te krijgen in diverse uitvoeringen:

* E-Line plastic stapelkratten

* Rechtwandige draaistapelbare kratten

* E-Line plastic kratten met deksel

* Opvouwbare kratten

Kunststof kratten kopen? Met de jarenlange ervaring die Engels heeft in kunststof hebben wij de deskundigheid in huis om onze klanten te adviseren over de juiste toepassing van kunststof stapelkratten. Kijk hieronder eens naar de diverse uitvoeringen en maak uw keuze. Onze verkoopafdeling staat natuurlijk graag voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Toepassingen

Plastic kratten kopen is vaak de beste oplossing voor transport en opslag van uw producten: ze zijn gemakkelijk te stapelen met minimaal ruimteverlies. De kunststof kratten zijn toepasbaar voor duikuitrusting, persluchtflessen, groente en fruit, machineonderdelen, brood. Kortom, een eindeloze lijst. Dat Engels kunststof kratten met deksel te krijgen zijn is een toegevoegde waarde. Juist als het gaat om opslag of heen en terug vervoer met eigen wagens zijn de Engels kunststof kratten de meest efficiënte opslag- en verpakkingsmiddelen.

Betaalde retour vrachten

Als voor retourvracht betaald wordt, adviseren wij meestal niet de stapelbare kunststof kratten, zeker als de transport afstand groot is. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klant helpen met de keuze voor de juiste verpakking voor betaalde retourvrachten. Met onze kennis en kunde is de klant dan beter gebaat bij onze nestbare of opvouwbare kunststof kratten.
We leveren alle bekende opties:

Draaistapelbakken;

Op elkaar te zetten door 180°  te draaien, in elkaar te schuiven door ze terug te draaien. Draaistapelbakken zijn dus te gebruiken als nestbare kratten en als stapelkratten. 

Beugelbakken;

Op elkaar zetten door de beugels naar binnen te klappen, in elkaar te nesten door de beugels naar buiten te scharnieren. Deze nestbare kratten zorgen voor een ruimtebesparing indien ze in elkaar geschoven zijn. 

Distributiebakken;

Ook wel dekselkisten genoemd. Op elkaar te zetten op gedeelde scharnierende deksels, die in gesloten toestand in elkaar haken (krokodillenbek vorm). In open, lege toestand zijn de distributiebakken in elkaar te schuiven (nesten) en creëren dan een enorme ruimtebesparing. Tevens als Eurornorm dekselkist leverbaar, voor optimaal gebruik van het Euronorm pallet. 

Opvouwbare kunststof kratten;

   Als 1 lege kunststof bak maar een minimale ruimte innemen mag, dan heeft Engels de opties:

  • Vouwkratten; de wanden zijn opvouwbaar met starre bovenrand
  • Klapboxen; alle wanden vouwen naar binnen toe, minder sterk, grootste ruimtewinst

Bekijk het uitgebreide assortiment plastic kratten en neem contact met ons op.

E-line kunststof kratten

Met de E-Line kunststof kratten heeft u een kwalitatieve kunststof bak met diverse optionele accessoires als deksels, vakverdelingen en etikettering.

Naar producten

Rechtwandige draaistapelbare kratten

De kratten zijn van PEHD gemaakt en hebben geperforeerde zijwanden in verband met de luchtcirculatie voor koeling.

Naar producten

E-line kratten met deksel

Kunststof kratten met inelkaargrijpende deksels, ook wel distributiekratten genoemd zijn zowel stapelbaar als in elkaar te nesten.

Naar producten

Opvouwbare kratten

Opvouwbare kratten met eenvoudig licht ontgrendelingssysteem zijn bijzonder plat in te klappen (tot nog geen 30 mm).

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.