Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof koffer

U vindt bij ons een breed aanbod aan kunststof koffers. Naast de diverse mogelijkheden die we met onze huismerk (E-line en RAKO) kunststof koffers hebben, bevat ons portfolio ook heavy duty outdoor koffers, maatwerk flight cases en representatieve showcases.

Euronorm kunststof koffers

Door onze huismerk kunststof bakken te voorzien van een koffergreep en een deksel ontstaat een kunststof stapelbare koffer. De plastic koffer kan eenvoudig worden vergrendeld en geopend dankzij de gepatenteerde snapsluitingen.

De koffers zijn onderling stapelbaar en tot honderden kilo's belastbaar. Kunststof koffers zijn sterk en gaan een levenlang mee, hierdoor zijn ze een duurzame verpakking voor uw producten.

kunststof koffers

Stapelbare kunststof koffers leveren in 3 versie:

  • E-line Recycle
  • E-line Food Grade
  • ESD veilig

E-line Recycle is vervaardigd uit een hoogwaardig gerecycled kunststof en kan na de levenscyclus gerecycled en volledig hergebruikt worden als grondstof.

E-line Food Grade is vervaardigd uit nieuw materiaal. Er is vooralsnog een groter aanbod in afmetingen en kleuren beschikbaar in nieuw materiaal. Zal wellicht een iets langere levensduur hebben als de Recycle variant, maar dit zal de praktijk nog moeten uitwijzen.

ESD veilig; ESD koffers geven statische elektriciteit geen kans! Hun weerstand is zodanig, dat elektriciteit geleidelijk word afgevoerd, zodat de inhoud nooit beschadigende amperages te verduren krijgt.

Voor iedere sector de juiste product koffer

Voor alle bovenstaande kunststof koffers hebben we diverse standaard en maatwerk accessoires. Deze mogelijkheden kunnen gecombineerd worden tot de perfecte product koffer voor iedere situatie.

Standaard uit voorraad leverbare accessoires, zoals:

Onze jarenlange ervaring met maatwerk heeft geleidt tot vele mooie product koffers met diverse maatwerk kofferinterieurs:

vacuümgevormde gereedschapskoffer

lasergesneden schuiminterieur voor watermeters

plaatmateriaal interieur tbv sproei-installatie

koffer in kleur

zeefdrukken, hotstamp personalisatie

Waterdichte koffers

Het summum onder het Engels kunststof koffer assortiment zijn de waterdichte koffers. Deze kunststof koffers bieden bescherming tegen extreme (weer)omstandigheden. De IP67 certificering toont aan dat deze ip67 koffers waterdicht zijn en volledig stofvrij. De waterdichte koffers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn schokbestendig.

Deze schokbestendige koffer is standaard voorzien van een plukschuim interieur, die de inhoud zeer goed beschermd. Het plukschuim is een standaard voorgestanst materiaal dat u eenvoudig kunt aanpassen naar de juiste afmeting van uw product en ook beschikbaar voor de andere kunststof koffers.

Presentatie koffers

Kunststof presentatiekoffers of showcases zijn fraaie goedkope koffertjes die aan beide zijde te voorzien zijn van een fullcolour zeefdruk print of uw logo in reliëf voor een optimaal representatief resultaat. De binnenzijde kunnen we voorzien van diverse interieurs uit schuimmateriaal of vacuümgevormde inlays.

Kunststof flight cases

Voor het vervoeren van professionele en kostbare apparatuur is een beschermende transportverpakking onmisbaar. Het voordeel van kunststof plaatmateriaal zit hem in de verhouding gewicht – belastbaarheid. Bij een dikte van 15 mm zijn de platen belastbaar tot maar liefst 2 ton!

De kunststof flightcase wordt in eigen beheer speciaal voor u op maat gemaakt. Na inventarisatie van uw wensen en eisen, gaat onze R&D afdeling voor u aan de slag. Zodra u akkoord bent met het getekende ontwerp, werkt het team van de assemblageafdeling het ontwerp uit tot een compleet product.

Kunststof koffers E-line

E-Line kunststof koffers zijn onze huismerk kunststof Euronorm koffers, scherp geprijsd en geschikt voor industrieel gebruik.

Naar kunststof koffers

Water- en stofdichte koffers

Water- en stofdichte koffers verkrijgbaar in verschillende maten en met standaard of klantspecifiek schuiminterieur.

Naar waterdichte koffers

ESD kunststof koffers

Alle koffers uit ons assortiment zijn in principe in ESD veilige uitvoering leverbaar, zodat de inhoud nooit beschadigende amperages te verduren krijgt.

Naar ESD koffers

Presentatiekoffers / showcases

Presentatiekoffers, optioneel te voorzien van schuiminterieurs, vacuümgevormde inlays en fullcolour zeefdruk prints aan beide zijde.

Naar presentatiekoffers

Moet de kunststof flightcase uitgevoerd worden als koffer, kist of met een specifieke afmeting?

De medewerkers van Engels helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale transportverpakking.

lichtgewicht flightcases van sterke kunststof platen
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.