Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Distributiebakken

Onze nestbare distributiebakken zijn hét duurzame alternatief voor kartonnen dozen. Al na vijf retourtransporten hebben ze zichzelf terugverdiend.

Transport en opslag

De kunststof distributiebakken van Engels zijn veel sterker dan kartonnen dozen. Met onze missie om een duurzame bijdrage aan het milieu te leveren zet Engels in op het gebruik van meermalige verpakkingen. Dit assortiment distributiebakken helpt daar zeker aan mee. De kunststof distributiebakken vervoeren uw producten tussen de winkels, distributiecentra of groothandel. Met als groot voordeel dat de distributiebakken in lege toestand in elkaar genest kunnen worden. Dat geeft een aanzienlijke besparing aan ruimte en kosten bij transport en opslag. Voor de inhoud van distributiebakken is het risico op transportschade gering. Discussies over schadevergoeding blijven u hiermee bespaard.

Assortiment

Engels heeft in haar assortiment een aantal types kunststof distributiebakken, waarvan we er drie uitlichten:

Standaard Distributiebakken

Distributiebak Standaard

Onze standaard kunststof distributiebakken zijn verkrijgbaar in 6 maten en zijn verkrijgbaar in blauw of donkergrijs.

Door de openstaande deksels nemen deze distributiebakken 100mm meer breedte in als de bakken genest zijn.

Er gaan dan 4 stapels op een pallet van 1200 x 1000 mm.

Download de productbrochure

E-Line Distributiebakken

E-Line Distributiebak

E-Line kunststof distributiebakken zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen. Deze bakken worden standaard geleverd met een zwarte romp, maar met een gekleurd deksel, waardoor er per afmeting 5 combinaties ontstaan.

De deksels zorgen dat er eenvoudig een kleuraccent aan te brengen is op de kunststof distributiebak. Deze kleuraccenten kunnen een bijdrage leveren aan het inzichtelijk maken van de inzet van de bak, de afdeling die de bak gebruikt of gewoon aansluit bij uw wens.

Een ander kenmerk aan de E-Line kunststof distributiebakken is dat de openstaande dekselhelften bij het retourtransport strak tegen de bakken liggen. De E-Line distributiebak blijft op deze manier binnen de contouren van een iso pallet. Hierdoor is er aanmerkelijk minder kans op schade aan de deksels en gaat er minder ruimte tussen de bakken verloren.

Download hier de productbrochure

Heavy Duty Distributiebakken

Heavy Duty Distributiebak

Het ontwerp van deze robuuste kunststof distributiebakken heeft de specifieke kenmerken van een bak die functioneel is en gemakkelijk is in gebruik. De robuuste bak is voorzien van:

  • beschermde scharnieren
  • ergonomische handgrepen
  • eenvoudige snelle sluiting
  • facetbodem, zodat ze geschikt zijn voor rollenbanen.

Deze kunststof distributiebakken zijn ook nestbaar en leveren in gestapelde toestand een ruimtebesparing op van tot wel 70%. Op aanvraag kunnen deze heavy-duty distributiebakken geleverd worden met een UN-keur (4H2) voor vaste stoffen. Voor deze mogelijkheid staat de afdeling Verkoop graag voor u klaar.

Download hier de productbrochure

Verder heeft Engels nog Light distributiebakken in haar assortiment. Deze bakken zijn gemaakt uit slagvast High Density polyethyleen en een tweeledig scharnierend deksel dat vast zit aan de bak. Deze distributiebak is alleen op aanvraag leverbaar.

Tenslotte beschikt Engels nog over een onverwoestbare extra grote distributiebak met een afmeting van 1160 x 480 x 360 mm met een inhoud van 130 liter. Deze bak is ook wel bekend onder de naam meterbak.

Beveiliging

Om extra zekerheid in te bouwen tijdens transport kunt u bij Engels ook terecht. Met de diverse verzegelingen kunt u er nagenoeg zeker van te zijn dat er onderweg niemand de inhoud inspecteerde.
Om kwetsbare spullen tijdens vervoer extra te beschermen en te beveiligen leveren we in plaats van vulmiddelen (bijvoorbeeld kunststof chips) meermalig bruikbare oplossingen; opvouwbare interieurs of "hangmappen" van tyvek of klittenbanden voor fixatie op schokabsorberend schuim. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van markering van distributiebakken: onuitwisbaar bedrukken door hotstamp, tampon of zeefdruk. Data omtrent inhoud, aflever- of retouradres reizen mee met de distributiebak door gebruik van etikethouder, stickeroppervlak, RFID tag of barcodering.

Afdeling verkoop staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk ook eens naar de productinformatie.

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.