Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Distributiebakken

Met onze missie om een duurzame bijdrage aan het milieu te leveren zet Engels in op het gebruik van meermalige verpakkingen. Onze nestbare distributiebakken zijn hét duurzame alternatief voor kartonnen dozen en hebben zich na vijf retourtransporten al terugverdiend.

Hard kunststof distributiebakken bieden bescherming waardoor het risico op transportschade gering is. Discussies over schadevergoeding blijven u hiermee bespaard. De kunststof distributiebakken worden veel ingezet in de retail voor het vervoeren van producten tussen winkels, distributiecentra of groothandel.

E-line distributiebakken

De E-line distributiebakken zijn lichtgewicht en toch stabiel. Het dekselontwerp met de krokodillentanden biedt maximale stabiliteit bij het stapelen. Dankzij de in elkaar grijpende deksels kunnen de containers wanneer ze leeg zijn efficiënter worden opgeslagen en geretourneerd waarbij tot 10% meer belading in een 40ft container kan worden bereikt.

Enkele voordelen van de E-line Distribox:

 • Zwarte bak van 50% gerecycled kunststof en sterk PP, dus een duurzame keuze
 • Deksel van virgin PP in 5 kleuren op voorraad
 • Moeiteloos uit elkaar te schuiven indien genest, dankzij doordacht ontwerp
 • Voorzien van openingen voor wateruitloop, ideaal voor reiniging in automatische wasstraat
 • Door de vlakke kopse kanten zijn de bakken probleemloos tegen elkaar te plaatsen op een (automatische) rollerbaan
 • De bodem is concaaf in lege toestand, zodat de bodem vlak blijft indien deze gevuld is met artikelen

Bekijk (staffel)prijzen en beschikbaarheid

Productvideo E-line Distribox

Uitgebreid programma accessoires:

 • verzegelingen
 • interieurs
 • labelling
 • bedrukkingen

Verzegelingen

Verzegelingen gebruikt u niet alleen wegens kans op diefstal, maar ook vanwege aansprakelijkheid. Verzegelingen worden in verschillende industriële sectoren gebruikt i.c.m. onze (distributie)bakken om de merken en producten van klanten binnen de leveringsketen te vervoeren en te beschermen.

Als uw zending geopend wordt, wilt u namelijk zekerheid dat erin zit wat u erin deed. Door het gebruik van een insteekverzegeling of een staartverzegeling ziet de ontvanger in één oogopslag dat niemand bij de inhoud geweest is.

Interieurs

Om kwetsbare spullen tijdens vervoer extra te beschermen en te beveiligen voorzien we de distributiebakken van meermalig bruikbare oplossingen, zoals opvouwbare interieurs of "hangmappen" van textiel of klittenbanden voor fixatie op schokabsorberend schuim als duurzaam alternatief op vulmiddelen als kunststof chips. 

Labelling/bedrukkingen

Data omtrent inhoud, aflever- of retouradres reizen mee met de distributiebak door gebruik van etikethouder, stickeroppervlak, RFID tag of barcodering. daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van markering van distributiebakken: onuitwisbaar bedrukken door hotstamp, tampon of zeefdruk.

Ook interessant:

Maak van een pallet distributiebakken een stabiele verzendeenheid. Het deksel is toepasbaar op alle pallets en verkrijgbaar met verschillende bevestigingshaken (afhankelijk van de pallet).

Daarnaast kan het deksel verzegeld worden en voorzien van RFID of andersoortige etikettering voor beveiliging van de goederen. Lees meer

E-line Heavy Duty distributiebakken

un-keur distributiebakkenE-Line foodgrade distributiebakken zijn zeer sterk en kunnen een hoge belasting aan. De romp wordt namelijk ook gebruikt voor de UN dekselkisten van deze bak. Het ontwerp van de bodem en deksel staan ook zware belasting in de stapel toe in combinatie met zowel bakken als pallets. De robuuste bak is voorzien van:

 • hoog belastbaar (zie tabel)
 • beschermde scharnieren
 • ergonomische handgrepen
 • eenvoudige snelle sluiting
 • facetbodem, zodat ze geschikt zijn voor rollenbanen

Deze kunststof distributiebakken zijn ook nestbaar en leveren in gestapelde toestand een ruimtebesparing op van tot wel 70%.

Op aanvraag kunnen deze heavy-duty distributiebakken geleverd worden met UN-keur (4H2) voor vaste stoffen.

Voor deze mogelijkheid staat de afdeling Verkoop graag voor u klaar.

Overige distributiebakken

Heeft u al distributiebakken in gebruik en wilt u deze graag blijven gebruiken? Dat is voor Engels geen probleem. Engels kan putten uit een breed programma distributiebakken in verschillende afmetingen en uitvoeringen om samen met U de geschikte distributiebak te vinden.

Engels levert naast distributiebakken ook andere ruimtebesparende bakken. Ideaal voor het heen-en-weer transport:

E-Line Huismerk Distributiebakken

E-Line kunststof distributiebakken behoren tot ons huismerk E-Line, hoge kwaliteit en zeer gunstig geprijsd!

Naar producten

E-Line Heavy Duty Distributiebakken

Zeer robuuste kunststof distributiebakken zijn functioneel en gemakkelijk is in gebruik.

Naar producten

Extra grote Distributiebakken

Vrijwel onverwoestbaar door hun constructie uit één stuk. Vaak ingezet voor het verhuizen, één volledig archiefschap past in één bak, vandaar ook de bijnaam meterbak.

Naar producten

Verzegelingen

Door het gebruik van verzegelingen ziet de ontvanger in één oogopslag dat niemand bij de inhoud geweest is.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.