Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Vouwkratten

Vouwbakken kopen doe je bij Engels Logistiek. Opvouwbare kratten zijn te verkrijgen in vele uitvoeringen en afmetingen en toepasbaar in vele sectoren.

Toepassingen

Wie kent ze niet, de opvouwbare kratjes om boodschappen te vervoeren. De kratten die Engels in haar assortiment heeft zijn niet in eerste instantie voor deze toepassing bedoeld, maar sommige opvouwbare kratjes in ons leveringsprogramma zijn ook zeker geschikt. Naast het gebruik door de consument is een opvouwbare plastic bak ook voor het bedrijfsleven of de industrie interessant. Vouwkratten zijn uitermate handig voor oneindig veel toepassingen. De kratten kennen als algemeen voordeel dat ze enorm veel ruimte besparen in ingevouwen toestand. Ze worden dan ook vaak ingezet als volumebesparing tijdens opslag of transport een grote rol speelt.

Veilig verpakken 

Zelfs voor het verzenden of verhuizen van kwetsbare producten, zoals bijvoorbeeld computers, levert Engels kratten met bufferschuimplaten op de bodems en klittenband strips voor het fixeren van de inhoud. Op aanvraag levert Engels vouwbare bakken die geproduceerd worden van nagenoeg onbreekbaar Polypropyleen (PP). Deze klapkratten zijn daardoor vorst- en hittebestendig. De opvouwbare bakken beschikken over degelijke scharnieren en gladde binnenkanten. Het is ook mogelijk om sommige vouwbare kratten op de Engels standaard kunststof bakken te stapelen.

E-Line huismerk

In ons huismerk assortiment hebben wij de E-Line klapkratten die uit voorraad leverbaar zijn. Op aanvraag leveren wij deze vouwbare kratten in diverse hoogtes. E-Line kratten worden gemaakt van Polypropyleen (PP), waardoor de vouwkrat geschikt is voor gebruik tussen 0-70 graden en gewassen kan worden tot een maximum van 80 graden. Dankzij het gebruik van UV resistente kunststof behouden deze vouwbare bakken ook buiten heel lang hun oorspronkelijk kleur. Daarnaast zijn deze vouwbare kratten geschikt voor contact met levensmiddelen.

Algemeen

Onze vouwbare bakken een aantal voordelen die gelden voor alle types opvouwbare kratjes:

  • gebruiksvriendelijk door ergonomische handgrepen
  • ruimtebesparend, een krat neemt in ingevouwen toestand veel minder opslagruimte in
  • elke opvouwbare plastic bak heeft een labelvoorziening of etikethouder

Sectoren

Vouwbakken kopen voor specifieke sectoren? Dat is geen enkel probleem. Bijvoorbeeld;

  • voor de Agri sector levert Engels klapkratten die robuust, ruimtebesparend en sterk zijn. Deze klapkratten zijn zonder gebruik van grendels uitklapbaar, waardoor er minder risico op slijtage is. De bodem en zijwanden van deze opvouwbare krat zijn geperforeerd zodat ze goed ventileren en licht zijn van gewicht. Speciaal voor de zuivelindustrie beschikt
  • Voor de industrie levert Engels klaboxen of palletboxen (in de basis eigenlijk grote opvouwbare bakken) die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld de Automotive. Met een slimme vormgeving maximaal rendement.

De mogelijkheden bij klapkratten zijn eindeloos, kijk hieronder eens bij de diverse producten. Voor extra vragen staat ons verkoopteam voor u klaar, neem gerust contact met ons op.

Euronorm vouwbakken

Kwetsbare producten opslaan of vervoeren, Euronorm vouwbakken zijn te voorzien van bufferschuimplaten en klittenband straps. Sterk, vorst- en hittebestendig.

Naar producten

E-Line Vouwkratten

E-Line vouwkratten zijn uit voorraad leverbaar. Door het materiaalgebruik geschikt voor contact met levensmiddelen.

Naar producten

Opvouwbare kunststof palletboxen

Hygiëne zwaarlast palletboxen hebben dankzij de vormgeving maximaal rendement. Opgevouwen vormen de palletboxen een strak en glad pakket.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.