Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Afvalbakken

Voor iedere woon- of werksituatie vindt u bij Engels een geschikte afvalbak. Van kleine compacte afvalbakjes voor onder het bureau tot complete afvalinzamelstations in gezamenlijke ruimtes, uit hygienische kunststof of vuurbestendig staal. Engels heeft afvalbakken in alle maten en uitvoeringen met een aantrekkelijk design en prijs waarmee u uw afvalstroom kunt regelen. 

  • Één-fractie afvalbakken voor alledaags gebruik in diverse omgevingen: openbare ruimtes, ziekenhuizen, bedrijven en scholen.
  • Meer-fractie afvalbakken met verschillende maten, kleuren en dekselvarianten om de bakken te combineren tot een inzamel-unit voor meerdere fracties.
  • Hygiënische afvalbakken voor gebruik in keukens Pedaalemmers voor in de keuken voor het verwijderen van afval in een hygienische omgeving zonder je hand vies te maken.
  • Metalen pedaalemmers zijn de juiste keuze voor het verwijderen van afval in hygiënische omgevingen zonder je handen vies te maken. Ze hebben een kunststof binnenbak met hengsel voor een eenvoudige lediging. Eventueel ook met metalen binnenbakken te voorzien wanneer  vuurbestendigheid gewenst is.
  • Modulaire afvalsystemen zijn stapelbare en koppelbare afvalbakken. Je kunt er iedere denkbare combinatie samenstellen, wilt u papier en restafval scheiden op kantoor of vertrouwelijk papier en medisch glas in een behandelkamer? Ecomodules stel je samen om in iedere omgeving te scheiden wat zinvol is.
  • Inzamelkorven, ideaal voor kantoor of school Inzamelkorven zijn bedoeld voor het scheiden van glas en papier, zowel thuis als op het werk. Thuis nemen ze gestapeld weinig ruimte in en op kantoor of school staan ze strak langs het bureau.

Het is steeds normaler geworden om ons afval te scheiden. Papier, glas en restafval worden niet langer bij elkaar in de vuilnisbak gedaan. Hieronder vindt u enkele fraaie en zeer betaalbare afvalbakken waarmee u uw afvalstroom kunt regelen.

Kunststof afvalbakken

Kunststof afvalbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele prullenbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Kunststof afvalbakken

Metalen afvalbakken

Metalen afvalbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele afvalbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Metalen afvalbakken

Afvalbakken voor de openbare ruimte

Engels biedt verschillende oplossingen voor het buitengebied. Van de klassiek CityBin tot de moderne Buizerd, een slank model met grote inhoud.

Afvalbakken voor de openbare ruimte

Buitenasbakken voor sigaretten

As- en prullenbakken designobjecten? Natuurlijk! Bij het inrichten van uw gebouwen en bureaus overweegt u zorgvuldig welke meubels en materialen u neemt.

Buitenasbakken
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.