Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Prullenbakken

Kunststof prullenbakken

Kunststof prullenbakken

Metalen prullenbakken

Metalen prullenbakken

Voor openbare ruimte

buitenprullenbakken

Sigarettenbakken

Sigarettenbakken

Bent u op zoek naar een prullenbak? Engels heeft een breed assortiment prullenbakken zoals afvalkorven, pedaalemmers en prullenbakken met deksels. Naast prullenbakken geschikt voor één afvalstroom verkopen wij ook prullenbakken geschikt voor meerde afvalstromen. Hierbij kunt u denken aan prullenbakken met 2, 3, 4 of 5 vakken, modulaire prullenbakken en prullenbakken met meerdere fracties gemaakt van metaal. Wij hebben voor elke omgeving, en elk budget, de juiste afvalbak. Zo wordt afval scheiden een fluitje van een cent!:

Welke prullenbak moet ik kiezen?

Als je jezelf de juiste vragen stelt, wordt het kiezen van een prullenbak een stuk makkelijker. Je kunt hierbij denken aan de volgende vragen:

 • Hoe groot moet hij zijn?
 • Hoe vaak wordt de bak geleegd?
 • Hoeveel afval soorten moeten er ingezameld worden?
 • Waar wordt prullenbak gebruikt? Onder een balie of bureau, zichtbaar of juist onzichtbaar?
 • Voor welk type publiek is hij bedoeld?
 • Is de uitstraling belangrijk?
 • Wat is mijn budget?

Kunststof prullenbakken

Voor het inzamelen van afval op kantoren, scholen, of in horecagelegenheden wordt vaak gekozen voor een kunststof prullenmand. Deze prullenbakken van plastic zijn licht, sterk en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze zeer praktisch zijn in gebruik.

Prullenbakken geschikt voor één afvalstroom

 • Pedaalemmers hygiënisch (HACCP)
 • Push-bins
 • Ecosort, staande afvalbakken met diverse inwerpopeningen (vloeroppervlak 0,2m²)
 • Inzamelkorf
 • Bio-emmers
 • Metalen prullenbakken

Prullenbakken met 2 vakken, 3 vakken of meer

Op zoek naar een prullenbak om meerdere afval stromen te scheiden? Ook dan bent u bij Engels aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment prullenbakken met 2 vakken, 3 vakken of meer. Door de prullenbakken te voorzien van een gekleurde deksel en/of sticker is het meteen duidelijk welk type afval in welke prullenbak hoort.
Bij de hiernaast afgebeelde Ecosort prullenbakken kunt u kiezen tussen een 58,5 liter en een 70 liter bak. Elke bak kan voorzien kan worden van één van de vele deksels, stickers of andere accessoires. Lees hier de referentie van de Ecosort prullenbak bij Fontys Hogeschool Eindhoven >>

Ecomodule: de veelzijdige kantoor prullenbak

Onze Ecomodules zijn gemakkelijk in de breedte aan elkaar te koppelen of in de hoogte te stapelen. Qua inhoud kun je kiezen voor uitneembare bakken met of zonder deksel of voor kantelbakken. Zo bepaal je zelf de vorm en het aantal afvalfracties.

Ecomodules hebben een professionele uitstraling en zijn aanpasbaar aan uw bedrijf door de verschillende beschikbare kleuren deksels en bakken. Twee-fractie prullenbakken op wieltjes passen perfect onder een bureau. Voor de gemeenschappelijke ruimtes kunt u kiezen uit drie-, vier- of meer fractie prullenbakken. Combineer de diverse elementen om de ideale prullenbak voor uw situatie te creëren.

Meer weten? Kijk hier hoe u uw eigen prullenbak samenstelt

Afvalscheiding op maat

Nieuw, is de stijlvolle en veelzijdige Engels afvalscheiding prullenbak. Het supersterke meubel bestaat uit veel standaard componenten van staal en kunststof, zodat u zelf uw eigen meubel kunt samenstellen.

 

U kunt kiezen uit:

 • Het aantal fracties
 • Hoge of lage units
 • Een topblad of losse covers
 • De deuren en achterwand: recycle, melkwit of transparant

Engels meubel, afval scheiden

Prullenbak RVS

Onze RVS prullenbakken zijn stijlvol, hygiënisch en vuurbestendig. Dit, en het feit dat ze in bijna elke omgeving passen, maakt dat ze al jarenlang een populair middel zijn om afval mee te scheiden.
Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Ecolettes; metalen prullenbak met uitneembare plastic afvalemmers (18 liter en 50 liter)
 • RVS pedaalemmers en RVS pushbins van 3 tot 40 liter.
 • Afvalunits voor openbare ruimtes; twee tot vijf fractie prullenbakken voor bakken of zakken van 60 l. – 80 l.
 • Meer prullenbakken >>

Lees hier de referentie van de Belgische Spoorwegen.

Prullenbak voor buiten

Thuis, op scholen, kantoren en in de horeca wordt ons afval steeds vaker en beter gescheiden. Maar buiten is dit nog niet altijd het geval. Jammer, want ook hiervoor heeft Engels oplossingen genoeg.
Wij hebben een ruim assortiment stalen en kunststof prullenbakken, 2- en 4 wiel containers, en nog veel meer. Onze prullenbakken en containers kunnen, indien gewenst, voorzien worden van een sticker, bedrukking of ander maatwerk.
Bel of mail ons gerust, wij vertellen u graag wat Engels voor u kan betekenen.

Afvalbakken met asbak

Het gebeurt regelmatig dat sigaretten op de grond uitgetrapt worden voordat met naar binnen gaat. Door het plaatsen van een buitenasbak houdt uw entree schoon. Omdat elke locatie om een andere oplossing vraagt kun je ook hier kiezen voor verschillende oplossingen, zoals een wandasbak, peukenzuil of een afvalbak met een geïntegreerde asbak.

 

Kunststof prullenbakken

Kunststof prullenbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele prullenbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Kunststof prullenbakken

Metalen prullenbakken

Metalen prullenbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele afvalbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Metalen prullenbakken

Voor openbare ruimten

Engels biedt verschillende oplossingen voor het buitengebied. Van de klassiek CityBin tot de moderne Buizerd, een slank model met grote inhoud.

Voor openbare ruimten

Voor sigaretten

As- en prullenbakken designobjecten? Natuurlijk! Bij het inrichten van uw gebouwen en kantoor overweegt u zorgvuldig welke meubels en materialen u neemt.

Voor sigaretten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.