Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof palletboxen

Palletboxen zijn populair door hun grote volume en sterke constructie. U vindt onze kunststof palletboxen zowel in productie-omgevingen voor de opslag van zware onderdelen als bij groente- en fruittelers.Ook voor recyclage-doeleinden (bijvoorbeeld voor de inzameling van accu's, batterijen, TL-lampen en oud papier) vinden ze vele toepassingen.

Kunststof palletboxen: volume èn belastbaarheid

Onze palletboxen worden gespoten uit HDPE met een lage MFI, niet te vergelijken met die an onze gewone transportbakken. Geschikt voor levensmiddelen of uit gerecycleerd materiaal. Afhankelijk van de uitvoering dragen de kunststof palletboxen tot 4,5 ton in de stapel (6 hoog gestapeld, met elk 900 killo).

Zijwanden

We leveren ze in vier versies zijwanden:

  • aan de binnenkant vlak, voor industriële toepassing, opvouwbaar of uit één stuk. Palletboxen in euroformaat met vlakke wanden zijn bijzonder sterk en door de gladde binnenwanden perfect te ledigen.
  • iets naar buiten buigend, voor maximale capaciteit (nuttige inhoud is 12% groter) wanneer de palletboxen gevuld zijn met stortgoed. Eveneens opvouwbaar of uit één stuk.

Bodemuitvoeringen

Verder bieden we keuze uit drie bodemuitvoeringen, meestal uit voorraad:

  • vier poten: voor de agri-industrie (de inhoud mag boven de box uitsteken)
  • twee sleden: betere stapeling, ook geschikt voor rollenbanen
  • drie sleden: industrieel gebruik, zwaar belastbaar voor bijvoorbeeld accurecycling of oud papier recycling bij drukkerijen.

Ook maatwerk palletboxen:

Via een industriële spiegellasmachine lassen we kunststof palletboxen in de lengte, tot wel 4 meter lang en in de hoogte, meer dan 2 meter hoog aan elkaar. Hierdoor maken we extra grote palletboxen, die nooit via normaal spuitgieten te realiseren zijn. En even sterk als uit één stuk geproduceerde palletboxen.

automotive klapbox

Opvouwbare palletboxen:

bespaar ruimte bij retourtransport

Populair voor hun grote volume en economische opslagcapaciteit. U vindt onze opvouwbare palletboxen veel terug bij veelvuldig heen-en-weer transport van zware materialen en haflfabrikaten.

Hygiënische palletboxen:

eenvoudig grondig te reinigen

Hygiëne palletboxen worden voornamelijk geleverd aan de voedingsindustrie. Ze hebben geen verborgen randen of kieren waar zich stof of vuil kan nestelen.

Palletboxen uit één stuk

Populair zowel voor o.a. de opslag van zware materialen als bij groente en fruittelers voor het transporteren van grote hoeveelheden losse producten.

Naar producten

Opvouwbare palletboxen

Opvouwbaar voor veelvuldig en efficiënt heen-en-weer transport van o.a. zware materialen en haflfabrikaten.

Naar producten

Maatwerk palletboxen

Een derde van door ons geleverde verpakkingen bestaat uit in opdracht ontworpen, geproduceerd en samengesteld maatwerk

Naar producten

UN-gekeurde palletboxen

Gekeurd als verpakkingstype 11H2, toegelaten voor het vervoer van vaste en pasteuze gevaarlijke stoffen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.