Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Bedrukken en markeren

Engels kan uw bak op verschillende manieren voorzien van een bedrukking, zoals een hot stamp, tampondruk, een brandmerk of een zeefdruk. In principe is bedrukking mogelijk op ieder vlak gedeelte. Er kan gedrukt worden in verschillende basiskleuren.

Een duidelijke markering op uw bak kan een grote meerwaarde hebben in het gebruik.

  • vermelding van de inhoud
  • anti-diefstal
  • promotie/ merkbekendheid

Door haar inhoud te vermelden op de buitenzijde spaart u veel overbodige handelingen uit. Door uw logo op de bak te zetten maakt u duidelijk dat u de eigenaar bent van de bak en zal deze minder snel door derden worden meegenomen. Als uw bak ingezet wordt in openbare ruimtes of tijdelijk bij uw klanten staat, overweeg dan om uw bedrijfslogo op de bak te zetten.

Hotstamp bedrukking

Kunststof bakken en palletboxen bedrukken met uw naam of andere gegevens doen we het liefst d.m.v. een hotstamp. De verf smelt vast in de kunststof en er ontstaat enig reliëf. Een hotstamp is met oplosmiddelen niet verwijderbaar.

Standaard letters of klantspecifiek cliché

Door het gebruik van een reeks standaard letters (28 en 14 mm hoog) wordt er een tekst gevormd. Per letter moet een breedte van 16 resp. 9 mm gerekend worden. Of er kan in overleg een cliché gemaakt worden met bijvoorbeeld uw logo. In principe is bedrukking mogelijk op ieder vlak gedeelte. Er kan gedrukt worden in verschillende basiskleuren.

Hotstamp machines. D.m.v. een verhit stempel (ca. 200° Celcius) wordt vanaf een inktlint de opdruk in de bak geperst (kracht afhankelijk van oppervlak opdruk, ongeveer 1000 kilo).

Stickeren/barcodes

Bij projecten verzorgen wij ook het drukken en aanbrengen van barcodes op bakken, transportrollers, containers en dergelijke. Omdat wij meestal 100% leesbaarheid moeten garanderen is een online kwaliteitscontrole van iedere geprinte barcode bij ons standaard. Ook verzorgen wij controle op het plakken van barcodes (2-zijdig identiek en geen doublures).

Standaard en maatwerk stickers

Nagenoeg elke markering kan gemaakt worden van complexe kleurcombinaties tot uitgesneden letters.

Engels heeft een reeks van stickers ontworpen met pictogrammen voor o.a. afvalfracties van onze verschillende afvalbakken, - afvalcontainers en scheidingsmodules gebaseerd op de richtlijnen van de RDW. Afwijkende fracties kunnen wij vanaf één stuks maken. afvalbakken garage

Zeefdrukken

 

zeefdrukken plotterstickersZeefdrukken is een hele goede optie als een opdruk groot moet zijn of aangebracht moet worden waar een hotstamp en niet bij kan; ook op holle producten kunnen we zeefdrukken. Een zeefdruk is heel duurzaam, dankzij de 2-componenten inkt.

Voor grotere series laten we een zeefraam maken. Kleinere series zijn eveneens zeer betaalbaar door het gebruik van geplotte stickervellen.

Hoe gaan we te werk:

  1. De plastic bakken worden gevlamd zodat de inkt goed aan de bak blijft hechten.
  2. De zeef wordt grondig schoongemaakt, zodat de inkt gelijkmatig uitgesmeerd kan worden.
  3. De zeef wordt op de bak gedrukt en in 1 drukkende beweging wordt de inkt op de bak aangebracht.
  4. De zeef wordt van de bak afgehaald en de inkt wordt teruggebracht naar de beginpositie van de zeef.

Er kan direct doorgegaan worden met de volgende bak. Indien de plastic bakken aan beide zijden bedrukt dienen te worden, gebruiken we een rail om de bakken op te laten drogen.

 

Neem contact op voor prijzen en mogelijkheden

zeefdruk-carrousel

Ook zeefdrukken in 2 kleuren is mogelijk

Informeer naar onze mogelijkheden

Een verhit stempel (ca. 200° Celcius) wordt vanaf een inktlint in de bak geperst
(kracht afhankelijk van oppervlak opdruk, ongeveer 1000 kilo).

Hotstamp bedrukking
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.