Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

food / catering

Engels kunststof opslag- en transportmiddelen vindt u terug in de hele keten, bij het oogsten, (intern en extern) vervoeren, verwerken, opslaan en zelfs (na gebruik) afvoeren van de voedingsmiddelen.

Kunststof opslag- en transportmiddelen lenen zich bij uitstek voor de voedingsmiddelen industrie. Kunststof is glad en uiterst hygiënisch en daardoor eenvoudig en grondig te reinigen. Kunststof is vormvast, ook bij hoge temperaturen of in vriesruimtes. Euronorm kunststof bakken zijn eenvoudig stapelbaar en te palletiseren. Bovendien is het een duurzame oplossing, vooral bij gesloten ketens.

Voordelen kunststof

  • glad, eenvoudig te reinigen
  • licht en toch sterk
  • ruimte-efficiënt
  • eenvoudig te stapelen en palletiseren
  • vormvast, geen splinters of deuken
  • heeft een lange levenscyclus/ recycleerbaar

Geschikt voor contact met voedingsmiddelen

Wetgeving bepaalt dat er geen gevaarlijke stoffen vanuit de verpakking in het voedsel terecht mogen komen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Verpakkingen die gebruikt worden in de levensmiddelenindustrie, de horeca of de detailhandel zoals voorraadbakken moeten aan deze wetgeving voldoen.

Een groot deel van Engels haar bakken en pallets (let op: glas/vork logo) is geschikt voor voedingsmiddelen voor deze plastic bakken zijn verklaringen afgegeven.

U vindt deze verklaringen voor contact met voedingsmiddelen terug in onze download sectie.

Handige links naar producten

Stapelbakken    Afval scheiden prullenbak            Plastic kratten       Ondergrondse containers   Vouwkratten    Magazijn bakken          Plastic pallets      Plastic bakken

Hieronder vindt u enkele branches waarbinnen wij actief zijn met onze producten. Engels heeft echter niet alleen kunststof opslag en transportbakken. Wij hebben ook ruime ervaring en diverse producten voor de (gescheiden) inzameling van afval/reststromen binnen uw bedrijf of organisatie.

Vlees / vis

Kunststof bakken, palletboxen en pallets voor de hygiënische productie van vlees- en visproducten.

Vlees / vis

Brood / chocolaterieën

Kratten, rollers en schalen uit levensmiddelengeschikte kunststof en afgestemde formaten voor de opslag, het transport en display van brood en producten van chocolade.

Brood/chocolaterie

Horeca / catering

Rekken, trolleys, kratten en hygiëne afvalbakken om de logistieke werkzaamheden te verlichten.

Horeca

Pizza / thuisbezorging

Binnensteden zijn met auto’s steeds lastiger bereikbaar en parkeren is overal een crime. Daarom vindt de distributie van o.a. maaltijden steeds vaker plaats met scooters en fietsen.

Pizza / thuisbezorging
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.