Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Uw betrouwbare partner voor de industrie

In de industriële toelevering zijn wegwerpverpakkingen bijna altijd een technisch en economisch onzinnige keuze. Of het nu gaat om interieuren, specifiek voor automatisch hanteren, elektrisch geleidend of UN gekeurd voor het vervoer en opslag vaste of pasteueze stoffen, met creativiteit bedenken wij steeds weer de juiste duurzame verpakkingsoplossingen voor onze klant.


Automotive/Maakindustie

Naast een reeks van kunststof automotive bakken hebben we ook een ruime ervaring in het leveren van productdragers, trays en samengestelde verpakkingen voor de automobielindustrie.

Lees verder

Logistiek

De Eurotec serie is speciaal ontworpen voor automatisch hanteren. Overal zijn aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur.

Lees verder

Elektronica

Steeds meer producten werken met behulp van gevoelige elektronica (denk aan auto's) en het voorkomen van schade door statische elektriciteit is goedkoper dan repareren.

Lees verder

Farmacie

Onze producten zijn goedgekeurd voor de opslag, het hanteren en vervoeren van vaste, poeder en in de vorm van pasta geproduceerde stoffen door de farmaceutische industrie

Lees verder
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.