Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Uw betrouwbare partner voor de industrie

Een derde van de door Engels geleverde kunststof verpakkingen bestaat uit het in opdracht van de klant ontworpen, geproduceerd en samengesteld maatwerk.

Duurzaamheid

In de industriële toelevering zijn wegwerpverpakkingen bijna altijd een technisch en economisch onzinnige keuze. Het grote aantal disciplines waar we in thuis zijn, breedte van ons programma, gecombineerd met een vaardige assemblage afdeling maakt het ons mogelijk u steeds weer een verrassende oplossing te bieden als u op zoek bent naar een duurzame verpakking. Uw partner voor elke denkbare industrie op het gebied van kunststof en staal oplossingen is nog steeds Engels.

Creativiteit

Met creativiteit bedenken wij steeds weer de juiste productoplossingen voor onze klant. Of het nu gaat om interieuren, specifiek voor automatisch hanteren, elektrisch geleidend of UN gekeurd voor het vervoer en opslag vaste of pasteueze stoffen, er is altijd een juiste keuze. We beginnen bij het te verpakken product of onderdeel, verpakken het veilig ine en bak, zak, vak of tray. Deze verpakking bevestigen we stevig op een pallet of palletbox voor transport tussen leverancier en afnemer. Na gebruik komt alles weer gebruiksgereed terug.

Automotive/Maakindustie

Naast een reeks van kunststof automotive bakken hebben we ook een ruime ervaring in het leveren van productdragers, trays en samengestelde verpakkingen voor de automobielindustrie.

Lees verder

Logistiek

De Eurotec serie is speciaal ontworpen voor automatisch hanteren. Overal zijn aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur.

Lees verder

Elektronica

Steeds meer producten werken met behulp van gevoelige elektronica (denk aan auto's) en het voorkomen van schade door statische elektriciteit is goedkoper dan repareren.

Lees verder

Farmacie

Onze producten zijn goedgekeurd voor de opslag, het hanteren en vervoeren van vaste, poeder en in de vorm van pasta geproduceerde stoffen door de farmaceutische industrie

Lees verder
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.