Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Te land, ter zee en in de lucht

Te land, ter zee en in de lucht - voor de openbare diensten heeft Engels een uitgebreidt scala aan producten en oplossingen.

Sectoren

Binnen de sectoren die onder de openbare diensten vallen, zoals brandweer, politie en defensie heeft Engels een uitgebreid assortiment die in dienst staan van logistiek. Hier vallen meestal geen standaard producten onder, maar met de kennis en ervaring van het team van Engels wordt er gezocht naar een klantspecifieke oplossing.

Maatwerk

Het leveren van maatwerk producten zit bij Engels in het DNA. Of het nu gaat om speciale kunststof transportkratten, transportverpakkingen, het maakt niet uit.

Een kleine greep:

Alvast een kleine greep uit de oplossingen die Engels reeds heeft geleverd bij een aantal openbare diensten:

  • sterke kunststof bakken op maat, voorzien van een riemeninterieur voor stabiel transport
  • persluchtcilinderbak, door 2 kunststof bakken op elkaar te bevestigen en gaten in de bodem te frezen, onstaat een vakverdeling waarin persluchtflessen perfect passen

Benieuwd naar alle oplossingen die wij kunnen bieden? Maak hieronder een keuze en beoordeel zelf.

Politie

Of het nu gaat om een transportverpakking van bewijsstukken of kratten met hulpmateriaal; als de politie of hulpdiensten in actie komen, zijn onze bakken aanwezig.

Lees verder

Brandweer

Door een uniforme inrichting kan personeel van ieder corps 'blind' de benodigde spullen in een container van een ander corps vinden.

Lees verder

Defensie

De belangrijkste activiteit, naast de operationele taken, binnen Defensie bestaat uit logistiek. Alles wat voor een actie noodzakelijk is, van verbandmiddelen tot munitie, moet opgeslagen en vervoerd worden.

Lees verder

Scholen

Naast intelligente afvalscheidingsoplossingen heeft Engels nog een scala aan producten die binnen de onderwijssector terechtkomen omdat ze handig, functioneel en duurzaam zijn.

Lees verder
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.