Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Brood/Chocolaterie

Gelukkig kent Nederland nog altijd honderden bakkerijen en banketbakkers, want vers van de bakker is altijd het lekkerste! Voor het makkelijk en goed beschermd vervoeren van deze lekkernijen heeft Engels verschillende oplossingen in huis, waaronder broodkratten. Een van de meest voorkomende broodkratten is de Broban bak; deze trapsgewijs verstelbare broodkratten met beugel zijn de gestandariseerde pool-bak in de bakkerswereld.

deegbakken

Meer dan alleen broodkratten

Naast de Broban broodkratten levert Engels ook verschillende voedingsmiddelgeschikte kunststof bakken en transportrollers voor het opslaan en vervoeren van zowel de ingrediënten als de eindproducten. 

Het vervoeren van brood en banket gaat naast broodkratten namelijk ook uitstekend met een geperforeerde of gesloten kunststof bak. De bakken van Engels zijn gemaakt van stevig kunststof, geschikt voor voedingsmiddelen en te voorzien van een opdruk met bijv. uw logo en/of bedrijfsnaam. Deze bakken zijn leverbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een bak is die het beste past bij uw product. 

Ook voor het scheiden en afvoeren van vuilnis levert Engels verschillende oplossingen. 

Chocolaterie

In de chocolaterie wordt vaak gewerkt met lage stapelbare bakken en  schalen . Engels levert naast broodkratten ook stapelbare kunststof bakken die gepersonaliseerd kunnen worden. Ze worden desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo of productaanduiding.

Daarnaast leveren we ook mengkuipen, ingrediëntendispensers en handgereedschap, volledig HACCP gekeurd, voor food processing.

Gescheiden verwerken van ingredienten

Het bereiden van brood en chocolade gebeurt in een hygiënische omgeving. Het maken van deeg of chocolade is een proces waar geen onverwachte ingredienten aanwezig mogen zijn om een goed product te kunnen maken. Bij de productie van allergenen of glutenvrije broden mogen bijvoorbeeld geen sporen hiervan aangetroffen worden. Zo heeft ieder productieproces (bijv. met of zonder allergenen of roomboterproducten) zijn eigen meng- en transportbakken, waardoor kruisbesmetting voorkomen wordt. Desgewenst zijn deze kunststof bakken in verschillende kleuren of met een opdruk leverbaar, zodat direct zichtbaar is welke bak u nodig heeft. Het is uiteraard ook mogelijk om de kunststof bakken of broodkratten uit ons assortiment van uw persoonlijke opdruk te voorzien.  

mengkuip chocolade

Gekoeld of verwarmd transport in thermoboxen

broban dolly

Gekoeld gebak gelijktijdig met ovenvers brood vervoeren in een auto is vaak lastig voor de ondernemer. Zo wordt het gebak in een niet-gekoelde auto te warm en verliest heerlijk, vers brood in een gekoelde auto juist zijn warmte en knapperigheid.

Voor dit probleem heeft Engels thermoboxen, die passen op de Broban broodkratten en daarbij behorende dolly. Het vervoer van vijf broodkratten met brood, drie boxen gebak en twee kratten krentenbollen op een wagentje, zonder kwaliteitsverlies, is hiermee mogelijk. Sterk, slag- en stootvast, uitstekend isolerend en zeer gemakkelijk te reinigen.

Bekijk ook onze brochure: Food en catering.

Stapelbare bakken/ trays

Stapelbare bakken afgestemd op de euronorm maten voor een optimaal logistiek proces

Naar producten

Thermoboxen

Geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen? Onze thermoboxen bieden uitkomst!

Naar producten

Draaistapelbakken/ broodmanden

Als voor retourvolume vrachtkosten betaald worden, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken, zeker als de transportafstand groot is, maar voor draaistapelkratten.

Naar producten

Transportrollers

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden. Hierdoor kan een stapel Euronorm bakken in één beweging verplaatst worden.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.