Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Brood/Chocolaterie

Gelukkig kent Nederland nog altijd honderden bakkerijen en banketbakkers, want vers van de bakker is altijd het lekkerste! Voor het makkelijk en goed beschermd vervoeren van deze lekkernijen levert Engels verschillende stevige kunststof broodbakken. Ook voor de bereiding en transport van chocolade en ijs, een veelvoorkomende aanvulling op het assortiment van brood- en banketbakkers, heeft Engels verschillende kunststof bakken, schalen, rekken, dispensers en trolleys.

Kunststof opslag- en transportmiddelen lenen zich bij uitstek voor de voedingsmiddelen industrie. Kunststof is glad en uiterst hygiënisch en daardoor eenvoudig en grondig te reinigen. Kunststof is vormvast, ook bij hoge temperaturen of in vriesruimtes.

Engels kunststof opslag- en transportmiddelen vindt u terug in de hele keten

broodkratIeder land kent zijn eigen standaard broodbak en wij voeren de meeste uit voorraad. Een van de meest voorkomende broodkratten is de Broban bakken; deze heeft een unieke tussenstapelstand, waardoor er in 3 verschillende hoogtes (tussenruimtes van 50, 100 of 160 mm) geladen kan worden. Engels levert ook de bijbehorende transportroller met display.

Naast de broodkratten levert Engels geperforeerde of gesloten kunststof bakken en transportrollers gemaakt van stevig kunststof, geschikt voor voedingsmiddelen, leverbaar in verschillende afmetingen en te voorzien van een opdruk met bijv. uw logo en/of bedrijfsnaam.

Gekoeld of verwarmd transport in thermoboxen

thermobox brood

Gekoeld gebak gelijktijdig met ovenvers brood vervoeren in een auto is vaak lastig voor de ondernemer. Zo wordt het gebak in een niet-gekoelde auto te warm en verliest heerlijk, vers brood in een gekoelde auto juist zijn warmte en knapperigheid.

Voor dit probleem heeft Engels thermoboxen, die passen op de Broban broodkratten en daarbij behorende dolly. Het vervoer van vijf broodkratten met brood, drie boxen gebak en twee kratten krentenbollen op een wagentje, zonder kwaliteitsverlies, is hiermee een fluitje van een cent. Sterk, slag- en stootvast, uitstekend isolerend en zeer gemakkelijk te reinigen.

Kunststof ingrediënten- en hygiënebakken

deegbakkenHet bereiden van brood en chocolade gebeurt in een hygiënische omgeving. Het maken van deeg of chocolade is een proces waar geen onverwachte ingrediënten aanwezig mogen zijn om een goed product te kunnen maken.

Bij de productie van allergenen of glutenvrije broden mogen bijvoorbeeld geen sporen hiervan aangetroffen worden. Zo heeft ieder productieproces (bijv. met of zonder allergenen of roomboterproducten) zijn eigen meng- en transportbakken, waardoor kruisbesmetting voorkomen wordt.

Chocolaterie

In de chocolaterie wordt vaak gewerkt met lage stapelbare bakken en schalen . Daarnaast leveren we ook mengkuipen, ingrediëntendispensers en handgereedschap, volledig HACCP gekeurd, voor food processing.

chocolade traychocoscheppen

Afvalsorteerbakken

Ook voor het scheiden en afvoeren van vuilnis levert Engels verschillende oplossingen. Hygiënische pedaalemmers voldoen aan de HACCP richtlijnen en zijn verkrijgbaar in 4 maten: 30L, 45L, 70L en 90L en verschillende gekleurde deksels. Combineer de pedaalemmers in sets van 3 of meer en ze kunnen worden ingezet als afvalscheidingsstation.

Bekijk ook onze brochure: Food en catering.

Stapelbare bakken/ trays

Stapelbare bakken afgestemd op de euronorm maten voor een optimaal logistiek proces

Naar producten

Thermoboxen

Geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen? Onze thermoboxen bieden uitkomst!

Naar producten

Draaistapelbakken/ broodmanden

Als voor retourvolume vrachtkosten betaald worden, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken, zeker als de transportafstand groot is, maar voor draaistapelkratten.

Naar producten

Hygiëne - ingrediëntenbakken

Door de gladde wanden van de hygiënebakken zijn ze eenvoudig te reinigen en voldoen ze aan de strenge eisen betreffende hygiëne, stabiliteit en lange levensduur.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.