Ons E-line huismerk

Pallets-e-line51

 E-line is bij Engels de productversie die staat voor “Ecologisch Economisch”.   E-line producten zijn voor het grootste deel vervaardigd uit recycle kunststof, en vormen zo een milieuvriendelijker en goedkoper alternatief voor hun tegenhangers gemaakt van nieuwe “virgin” kunststof. 

  • E-line producten zijn op onze site en in onze documentatie herkenbaar aan het groene recycle teken in hun afbeelding. De  E-line producten zelf, zijn gemarkeerd met een opdruk om ze te onderscheiden van hun tegenhangers uit nieuwe kunststof.
  • Onze recycle kunststof is iets minder taai dan nieuwe kuststof, maar dankzij zorgvuldige selectie van de bronnen, absoluut geschikt voor de meeste logistieke- en opbergdoelen.  
  • De kleuren donkergrijs en zwart zijn afkomstig van kunststof die is teruggewonnen uit bakken die afgekeurd zijn bij een kleurwissel op de machine, of uit teruggenomen eigen kratten, palletboxen en vuilnisbakken.
  • Lichtere tinten grijs, zoals onze die van onze Normboxen zijn vaak afkomstig van “post-consumer” kunststof. Hierbij kunt u denken aan zorgvuldig gewassen en geregranuleerde fritessausemmers.
  • Alleen van onze “hardlopers” houden we  versies op voorraad, want zelfs een paar hectare magazijn zou ons niet in staat stellen van alles  2 versies op te slaan. Soms is er ook gebrek aan recycle kunststof, zeker de lichtgrijze kwaliteit.
  • Omdat de regelgeving het niet toestaat dat gerecycleerde kunststof in contact komt met levensmiddelen zijn onze producten niet "foodgrade"
  • Is het product dat u wenst niet in  versie beschikbaar? Graag bepreken we dit met u. Vanaf 1000 stuks is er al veel mogelijk.
gerecycelde kunststof

Voorbeeld van E-line normboxen met het groene recycle logo.

recycling kunststof

Kratten en bakken gesorteerd op kunststof soort, klaar voor recycling.

E-line stapelbakken

Normbox euronorm bakken in E-line uitvoering bieden duurzame kwaliteit voor een gunstige prijs

E-line koffers

E-line koffers zijn verkrijgbaar in Euronorm formaat, scherp geprijsd en geschikt voor industrieel gebruik

E-line distributiebakken

De nestbare distributiebakken zijn breed inzetbaar en het sterkere en duurzamere alternatief voor kartonnen dozen.

E-line Normbox Kisten

E-line kisten in euronorm formaat gemaakt van slagbestendige kunststof, hierdoor zijn ze sterk en solide stapelbaar

E-line hygiëne pallets

E-line hygiëne pallets zeer geschikt voor toepassing in de farmaceutische, chemische en food industrie.

E-line industriële pallets

E-line industriële pallets zijn breed inzetbaar en zowel met een gesloten dek als een open dek leverbaar.

E-line zwaarlast magazijnbakken

Kunststof magazijnbakken met open voorzijde, ook wel stapelbakken genoemd, zijn ideaal voor het opbergen van kleine materialen en serviceonderdelen.

E-line palletboxen

E-line palletboxen hebben 3 sleden en zijn leverbaar in verschillende afmetingen, Ze kenmerken zich door het uitgekiende, hygiënische, moderne ontwerp.

Search engine powered by ElasticSuite
Spinner