Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Ecomodules: het principe

Onze ecomodules zijn ontworpen voor het sorteren van afval, waarbij de gebruiker zelf het aantal en de inhoud van de fracties kan bepalen. De ecomodules zijn samengesteld uit verschillende bouwstenen. De twee basiselementen zijn de ombak met 18 liter inhoud en een ombak met 40 liter inhoud. Beide eenheden zijn stapelbaar, en indien gewenst, koppelbaar in zowel de breedte als in de hoogte.

De ecomodules staan bekend om hun duurzaam gebruik. Ze zijn gemaakt van ABS, een kunststof van hoge en nauwelijks breekbare kwaliteit, de emmers zijn van PPcop, een veel soepeler materiaal. Ze zijn eenvoudig schoon te maken. We kunnen de ecomodules ook aanpassen aan de huisstijl van uw organisatie door een opdruk of door het gebruik van kleurcombinaties. Ons verkoopteam helpt u graag met het samenstellen van uw specifieke combinatie.

 

afvalscheidingsmodules

Stel uw eigen afvalmodule samen

Nut en noodzaak van afval scheiden hoeven we niet meer uit te leggen. Ecomodules stel je samen om in iedere omgeving te scheiden wat zinnig is. Dit levert meer motivatie en minder irritatie op. Alle modules kunnen op elkaar bevestigd worden en modules met schakelbare zijkanten kunnen in de lengte aan elkaar bevestigd worden. Op deze manier bepaalt u zelf of u 2, 3, 4 of 10 afvalfracties wilt scheiden.

 

Het basis principe:

  1. Module 400 x 300 x 350 mm voor 2 emmers of zakken/zakkenklemmen met twee gladde zijden of één gladde en één schakelbare zijde.
  2. Module 400 x 300 x 350 mm voorzien van een kantelbak met twee gladde zijden of één gladde en één schakelbare zijde.
  3. Module 200 x 300 x 350 mm voor één emmer of één zak/zakkenklem met twee gladde zijden of één gladde en één schakelbare zijde.
  4. Afneembaar scharnierdeksel 300 x 200 mm. Blijft rechtop openstaan. Deksel voorkomt hinderlijke geurtjes.
  5. Emmer 18 ltr. met kunststof hengsel.

afvalbak met hengsel

De voordelen van de kantelbak

  • op een kier sluiten ze automatisch
  • positie waarin de kantelbak open blijft staan
  • de kantelbak kan uit de ombak
  • gemakkelijk in één hand te dragen

In onze webshop vindt u niet de juiste voorraadaantallen bij de samengestelde varianten. Alle onderdelen zijn ongemonteerd in ruime aantallen op voorraad. Meestal ook in diverse kleuren. Neem voor vragen gerust contact op met onze verkoop-afdeling via chat, e-mail of telefoon.

Kantoor afvalbakken

Met of zonder wieltjes passen de 2-fractie kantoor prullenbakken perfect onder ieder bureau.

voor 2 fracties

Keuken afvalbakken

Voor (bij)keukens pak je de trio uitvoering. Rest- en bioafval in twee emmertjes boven en voor glas of papier klik je eenvoudig een module met kantelbak onder een duo uitvoering

voor 3 fracties

Ontwerp je eigen afvalstation

De Ecomodules kunnen ook als opbergsysteem gebruikt worden. Stapel en koppel de verschillende 40 liter ecomodules met kantelemmer tot één grote wand en u heeft een strakke en kleurrijke opbergkast.

Meerdere fracties

Extra accessoires

Uitbreidbaar met diverse accessoires zoals wielen, onderzetwagens, afvalzakjes, inhangbakjes enz. Vertrouwelijke documenten zijn veilig te scheiden door middel van de module met papiersleuf en slot.

Extra accessoires

Brochure Modulair Afvalscheidingssysteem

Download de brochure voor een compleet overzicht

Download
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.