Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Horeca

Engels heeft al vele horeca ondernemers geholpen aan passende opslag- en transportmaterialen die hebben bijgedragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering. Maak ook gebruik van de kennis en ervaring die Engels te bieden heeft. We beschikken over een reeks standaard- en maatwerk oplossingen die kunnen helpen bij uw logistiek proces.

Engels levert kwaliteitsproducten (geschikt voor contact met voedingsmiddelen) voor de opslag, transport en afvalinzameling, zoals kunststof bakken, rekken en trolley's, vanaf 1 stuks tot hele grote aantallen. Onze producten zijn veelal uit voorraad leverbaar.

Opslag en transportbakken voor catering

Als cateraar bent u veel onderweg. Servies, borden, kopjes glazen gaan van evenement naar evenement. De cateringbakken van Engels kenmerken zich door hun hoge draagvermogen en stapelbelasting. Ze zijn handzaam in gebruik en geschikt voor vervoer, opslag en vaatwasmachine. Door de euronorm maatvoering passen de bakken precies op een pallet, in een vrachtwagen en in een bestelbus.

De kunststof bakken zijn te voorzien van verschillende maten vakverdelingen voor ieder type glas, mok, bestek of bord. Engels biedt ook diverse mogelijkheden voor de markering van de bakken, bv. het bedrukken met uw bedrijfslogo of etiketten en stickers met vermelding van de inhoud.

 

catering bakken

Geperforeerde polyethyleen (PE) kratten

 • verkrijgbaar in 15 hoogtes en 3 vakverdelingen; samen 45 mogelijke combinaties
 • inzetbaar bij temperaturen van -30° tot +80°C afhankelijk van de belasting
 • goede luchtcirculatie tijdens het koelen of invriezen
 • geen condensatie gedurende korte perioden van koeling
 • de inhoud is zichtbaar dus overzichtelijk
 • de bakken zijn duurzaam en recyclebaar

keukenbak

Kunststof ingrediënten- en hygiënebakken

Hygiëne bakken zijn bedoeld voor opslag en bereiding van levensmiddelen en ingrediënten. Door de gladde wanden zijn ze eenvoudig te reinigen en voldoen ze aan de strenge eisen betreffende hygiëne, stabiliteit, gemakkelijke hanteerbaarheid en lange levensduur. Ideaal voor mise en place en het bewaren van grondstoffen en andere ingrediënten.

Ons assortiment voorziet in:

Vaatwaskorven

spoelkeukenRobuuste vaatwaskorven en glaskorven (ook wel vaatwaskratten genoemd) verkleinen de kans op breuk, zijn ruimtebesparend en garanderen een jarenlange, probleemloze levensduur. Speciaal ontwikkeld voor industriële vaatwasmachines met diverse bodems, opzetranden en verdelingen voor een optimaal wasresultaat voor ieder type vaatgoed.

Op basis van het modulaire systeem zijn vaatwaskorven te configureren in diverse samenstellingen. Het systeem bestaat uit 4 verschillende bodemtypes en 5 verschillende opzetranden, samen goed voor 20 combinaties. Met behulp van de glazenmeter weet u snel welke combinatie u nodig heeft.

Kunststof rekken en voorbereidingstafels

werktafel

Kleine voorraadkamers bieden opeens verrassend veel opslagmogelijkheden. Het gebruik van een ruimtewinnende open hoekconstructie levert bij de rekken geen problemen op. Het uitgekiend systeem houdt de schappen zonder ruimteverlies perfect bereikbaar.

 • duurzaam
 • roestvrij, bestand tegen zouten en zuren uit levensmiddelen
 • hygiënisch en eenvoudig schoon te maken
 • voldoen aan de HACCP eisen
 • temperatuurbestendig van –40 °C tot +90 °C
 • hoog draagvermogen tot 150 kg/meter schap
 • maatwerk, volledig naar eigen wens samen te stellen

Afvalbakken en -containers

U gooit uw afval weg zonder de bak aan te hoeven raken. Hygiënische pedaalemmers voldoen aan de HACCP richtlijnen en zijn verkrijgbaar in 4 maten: 30L, 45L, 70L en 90L en verschillende gekleurde deksels. Combineer de pedaalemmers in sets van 3 of meer en ze kunnen worden ingezet als afvalscheidingsstation.

Twee- en vierwiel minicontainers van Engels zijn de sterkste op de markt en worden, naast afvalinzameling, ook ingezet voor de opslag en inzameling van recyclebare stoffen als frituurvet.

Onze montage-afdeling kan desgewenst de container aanpassen voor het specifieke gebruik in uw situatie, zoals dekselopeners, trekstangsystemen of speciale dekselvarianten voor bv. SWILL afval.

Vaatwaskorven

De vaatwaskorven zijn geoptimaliseerd voor ieder type vaatgoed, stapelbaar en geschikt voor industriële afwasautomaten.

Naar producten

Kunststof rekken

De kunststof opslagsystemen zijn licht, sterk, stabiel, gemakkelijk in het gebruik en hebben een lange levensduur: kortom alles voor een hygiënische en efficiënte keuken of werkplaats.

Naar producten

Catering bakken

De kunststof bakken en kunststof kratten van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en stapelbare belasting en zijn te voorzien van diverse vakverdelingen.

Naar producten

Hygiënebakken

Nestbare hygiëne bakken zijn volledig glad waardoor de bakken zeer makkelijk te reinigen zijn.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.