Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Metaalbewerking

Engels produceert met een ervaren team en een zeer modern machinepark stalen en metalen producten voor de Engels Group, zoals ondergrondse containers en bovengrondse afvalcontainers en accessoires voor transportbakken en afvalcontainers. Alles uit staal.


Ondersteund door de creatieve constructeurs van de ontwikkelingsafdeling worden oplossingen op maat geboden. Zowel aanpassingen als compleet nieuwe producten zijn mogelijk.

Voor palletboxen en containers ontwerpen en produceren we creatieve accessoires, zodat ze veel breder ingezet kunnen worden dan waarvoor ze oorspronkelijk ontworpen werden. We kunnen koppelsystemen, dekselopeners en heftruckopnames willekeurig met elkaar combineren en zo een op maat gemaakte container afleveren. Indien nodig, uiteraard met een UN goedkeuring (ADR).

Onze groep beschikt over een eigen ontwikkelafdeling die werkt met het het CAD (Computer Aided Design) systeem Creo Elements Direct met modules die aansluiten op ons machinepark. Voor het productiegericht uitwerken van plaatwerk gebruiken we een Sheet Metal module.

Wij ontwerpen niet alleen onze eigen afvalbakken, maar ook klant specifieke logistieke en inzamel oplossingen waarvan wij u op deze pagina wat voorbeelden tonen. We maken bakken van staal, of van staal met kunststof panelen.

Hebt u ook een vraag? Daag ons uit!

Handige links naar producten

Stapelbakken    Afval scheiden prullenbak            Plastic kratten       Ondergrondse containers   Vouwkratten    Magazijn bakken          Plastic pallets      Plastic bakken

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.