Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

E-Line stapelbare RAKO bakken

Het Engels huismerk E-Line stapebare Euronorm bakken foodgrade (RAKO bakken) - het meest complete universele transportbakkensysteem van Europa.

Het zijn zeer solide verpakkingen waarvan de inhoud veilig en toch snel toegankelijk is. Onmisbaar voor efficiënte logistiek!

Assortiment

Het E-Line stapelbare RAKO bakken assortiment heeft onbegrensde mogelijkheden op het gebied van opslag en transport. De grootste E-Line bakken (RAKO) hebben een afmeting van 800 x 600 mm tot aan de kleinste RAKO van 200 x 150 mm. Daarbij zijn de E-Line sbakken onderling zeer eenvoudig te stapelen. Alle deze E-Line RAKO bakken zijn met hun literinhoud in kilo's belastbaar tot 2 meter hoog in de vrachtwagen.

Toepassingen

E-Line Food Grade (RAKO) bakken zijn zeer goed toepasbaar in automatische magazijnen. Op aanvraag kunnen wij zorgen dat de E-Line (RAKO) Euronorm bakken voorzien worden van een versterkte bodem, zodat belastbaarheid van 50 kg gegarandeerd is zonder doorbuigen. De gladde bodems van de E-Line (RAKO) kisten maken ze zeer geschikt voor toepassingen op rollenbanen.  E-Line stapelbare bakken (RAKO) met diverse uitvoeringen op het gebied van de handgrepen en zijwanden maken dat de E-Line (RAKO) kisten kunnen gecombineerd worden tot de perfecte bak voor iedere situatie.  Veel maten E-Line kunststof RAKO bakken zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren rood, blauw en donkergrijs op voorraad te verkrijgen. (Rako box)

Accessoires

Onder de naam E-Line kunststof bakken (ook bekend onder de naam RAKO) vallen ook allerlei extra's voor deze bakken. Beschermende interieurs, handgrepen om de E-Line stapelbare RAKO bakken in handige koffers te veranderen. Maar ook verdeelschotten, onuitwisbare opdrukken en transportrollers levert Engels desgewenst bij het standaardproduct. E-Line stapelbare RAKO bakken met deksel zijn ook onmisbaar in ons assortiment. We beschikken over diverse soorten deksels:

  • scharnierend
  • met haak
  • klemmend 
  • losliggend

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt RAKO bakken tot een ijzersterk product.

Maatwerk E-Line stapelbare RAKO bakken

Hoe gevarieerd de E-Line stapelbare RAKO Euronorm bakkenserie ook is, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet vindt waar u precies naar zoekt. In dat geval staat Engels u graag terzijde met maatwerk E-Line (RAKO) kisten. Ondertussen hebben we jaren ervaring in het produceren van kunststof producten. Deze ervaring zetten we graag in om uw specifieke wensen te realiseren. Ons verkoopteam staat u graag bij met het maken van de juiste keus, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Handige links naar producten

Stapelbakken    Afval scheiden prullenbak            Plastic kratten       Ondergrondse containers   Vouwkratten    Magazijn bakken          Plastic pallets      Plastic bakken

E-Line stapelbare foodgrade RAKO bakken

Geïnteresseerd in onze E-Line stapelbare Rako bakken? Kijk eens rustig rond in onze webshop:

Naar producten

E-Line kunststof RAKO kisten

Door de kisten te voorzien van een deksel voorkomt u dat er stof bij uw spullen komt.

Naar producten

E-Line kunststof koffers

E-Line kunststof koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, snapsluitingen en scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

Naar producten

E-Line stapelbare bakken accessoires

Onder de naam RAKO vallen ook allerlei extra's voor kunststof bakken, zoals verdeelschotten, etikethouders, diverse deksels, transportrollers en meer.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.