Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Thuisbezorging

Binnensteden zijn met auto’s steeds lastiger bereikbaar en parkeren is overal een crime. Daarom vindt steeds vaker distributie met scooters en motoren plaats. Engels heeft eerstelijns contact met verschillende bezorgdiensten over de nieuwe mogelijkheden voor zowel geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen, alsook standaard huis-aan-huis bezorging.

Scooterboxen, enkel- of dubbelwandig 

scooterboxEngels' enkelwandige, niet geïsoleerde tweewieler boxen uit massieve kunststof zijn “streetwise”, ze zijn robuust geconstrueerd voor dagelijks professioneel gebruik. Enkele duizenden in gebruik door Bpost België.

Vanuit onze ervaring opgedaan met scooterboxen voor postbezorging (reeds duizenden in gebruik), ontwierpen wij de dubbelwandige, geïsoleerde Food Delivery Box (FDB) voor professioneel gebruik. De Food Delivery Box is standaard uitgevoerd met reflectoren en verdiepte vlakken in de zijwanden voor reclamestickers met veel standaard- en extra opties. Inmiddels worden onze bezorgboxen door alle grote en minder grote bezorgketens in Nederland en Frankrijk gebruikt.

Bicycle Delivery Box

Het is steeds lastiger medewerkers te vinden met scooterrijbewijzen omdat jongeren al vanaf 17-jarige leeftijd mogen autorijden onder begeleiding. Om hierop in te spelen, heeft Engels een bicycle delivery box ontwikkkeld. Zo kunnen jongeren op de fiets de goederen distribueren. Er zijn twee varianten beschikbaar, een light (2kg) en een robuuste variant (5kg). Beide hebben een inhoud van 85 liter.

Pizza Delivery Bag

De geïsoleerde bezorgtas is ideaal voor het bezorgen van maaltijden met de fiets of scooter. Dankzij de in hoogte verstelbare plateaus kunnen zowel warme als koude gerechten tegelijkertijd worden bezorgd.

Thermoboxen

Onze thermoboxen zijn speciaal ontworpen voor het professioneel transporteren van gastronorm bakken en schalen. Engels biedt isolatieboxen uit geëxpandeerde polypropyleen "EPP", geschikt voor vervoer per expeditie of pakketdienst van levensmiddelen. Het programma EPP isolatieboxen kent verschillende afmetingen, materialen en opties zoals een verzegelbaar deksel en geïntegreerde koel- of warmte-elementen.

Bekijk ook onze brochure over thuisbezorging: Scooter- en fietsboxen.

Enkelwandige scooterboxen

Engels' enkelwandige, niet geïsoleerde tweewieler boxen uit massieve kunststof zijn “streetwise”, ze zijn robuust geconstrueerd voor dagelijks professioneel gebruik.

Naar producten

Dubbelwandige scooterboxen (FDB)

Uitgevoerd met reflectoren, verdiepte vlakken in de zijwanden voor reclamestickers en opstaande rand voor tijdelijke plaatsing van bijvoorbeeld een helm of pakketje.

Naar producten

Pizza Delivery Bag, 80 liter

De geïsoleerde bezorgtas is ideaal voor het bezorgen van maaltijden met de fiets of scooter. Dankzij de in hoogte verstelbare plateaus kunnen zowel warme als koude gerechten tegelijkertijd worden bezorgd.

naar product

Thermoboxen

De boxen zijn te voorzien van elementen waardoor de inhoud gedurende een bepaalde tijd op de gewenste temperatuur (warm of koud) blijft en daardoor ideaal voor bezorging en verzending.

Naar producten

Uw logo of naam op de box? Geen probleem!

Zeefdrukken kan in principe op ieder oppervlak. Met behulp van een zeefraam of sticker wordt de bak afgeplakt waarna we de verf met een roller opbrengen.

Kijk hoe dit gaat
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.