Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Vertrouwelijk papier

vertrouwelijk papier

Een officieel document, patiëntendossier of vertrouwelijke informatie verdwijnt ooit eens net als al het andere papier in de prullenbak. Deze papieren verdienen een discrete omgang, ook als ze niet meer actueel zijn. Hoe gaat uw organisatie hiermee om?

Engels biedt met haar gamma beveiligde afvalbakken efficiënte en professionele oplossingen. Werkt u op een kleinere afdeling of eigen kantoor dan volstaat meestal een afvalbak tot 40 liter, zoals de afvalmodule. De afvalmodule voor vertrouwelijk papier heeft een uitneembare afsluitbare kantelemmer en een smalle papiersleuf in de topplaat.

Voor grotere afdelingen of printerruimtes biedt Engels EcoSort afvalbakken. Door hun slanke vormgeving nemen ze slechts weinig  grondoppervlak in en bieden toch een opslagcapaciteit van 70 liter. Voor nog grotere volumes hebben we twee – en vierwielcontainers uitgevoerd voor inzameling van vertrouwelijk papier in het standaard gamma.

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.