Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Opslag en transport

Zoals bij veel grote instellingen is logistiek een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. En in ziekenhuizen in het bijzonder. Zoeken of misgrijpen naar medische middelen verhoogt de werkdruk van het personeel en kan tot onwenselijke situaties leiden. Daarnaast heb je in ziekenhuizen vaak te maken met bijzondere transporten, zoals medische instrumenten, monsters of persoonsgebonden medicatie.

Engels heeft jarenlange ervaring in het combineren van een goede kunststof bak met allerlei accessoires, zodat deze zich leent voor zowel medisch transport als voor het extern vervoer van gevaarlijke stoffen. Enkele speerpunten van onze expertise zijn:

  • gekoeld vervoer
  • interne verpakkingen
  • veilig vervoer

Gekoeld vervoer medicatie

Om distributie en opslag conform de veiligheidsvoorschriften mogelijk te maken levert Engels een serie isothermische externe transportbakken o.a. voor het huis-aan-huis bezorgen van de producten van ApotheekZorg en voor het transport van bloedbuizen aan Sanquin.

Apotheker_Distributiebak

Interne verpakkingen

Met maatwerk interieurs en geschikte labelling en verzegeling maken we van iedere kunststof bak een geschikte productdrager voor bijvoorbeeld spuiten, cytostatica of medische apparatuur.

Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende oncologie afdelingen voorzien van speciale cytostaticabakken met labeldragers. De bakken worden gebruikt voor het verzamelen en beschermd verplaatsen van medicatie. Op de labeldrager kan herhaaldelijk een sticker worden geplakt met daarop de naam en gegevens van de patient. Hierdoor is het direct duidelijk voor welke patient de bak bedoeld is en wordt verwaaring voorkomen. De sticker is gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er stickerresten achterblijven. Het is daarnaast ook mogelijk om transportbakken te leveren die ADR/UN-gekeurd zijn en dus geschikt voor extern transport vanuit bijvoorbeeld een externe apotheek. 

bak voor spuitencytostatica bak

 

Andere, door Engels, geleverde oplossingen zijn : 

  • Transportverpakkingen voor spuiten
  • Isolatieboxen voor bloedbuisbakken
  • Opslagbakken voor medische instrumenten
  • Stapelbare kantelbakhouders voor grijpvoorraad op de afdeling
  • Transportkar voor het intern transport van persluchtflessen naar de verschillende afdelingen.

Verzegelingen: controle in één oogopslag

rescuekoffer verzegeling

Ook voor het controleren van de interventie-uitrusting heeft Engels een eenvoudige oplossing. Door het aanbrengen van staartverzegelingen na het vullen van kar of tas, kun je in één oogwenk zien of deze nog volledig is, wat van levensbelang kan zijn. De staartverzegelingen hebben een unieke nummering, waardoor registratie mogelijk wordt en de kwaliteit van het aanvullen geborgd wordt.

Transportbakken

Stevige hard kunststof bakken voor een veilig en beschermd transport van al uw benodigdheden.

Transportbakken

Opslagbakken

Kunststof opslagbakken zijn ideaal voor het opslaan van uw voorraad kleinmateriaal, zoals verbandjes, gaasjes en pleisters. In combinatie met een deksel zijn ze ook prima als interne verzendeenheid te gebruiken

Opslagbakken
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.