Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Brandweer

Veel korpsen hebben een uniforme inrichting van hun wagens waardoor het personeel van ieder korps blind de benodigde spullen in een container van een ander korps kan vinden. Stress is onvermijdelijk bij rampenbestrijding, maar naar de nodige gereedschappen zoeken is verspilde energie. Engels voorziet de kunststof bak of kist van een interieur op maat van het desbetreffende gereedschap in combinatie met een opdruk, label of etiket zodat de concentratie bij het verrichten van de taak blijft. En daar gaat het om.

U vindt bij Engels:

Standaard toebehoren

Aangezien reddingsoperaties niet altijd ver vantevoren gepland kunnen worden, moet het materiaal te allen tijde gereed staan. Door het aanbrengen van een staartverzegeling na het vullen van een materiaalkoffer of interventiekit, kan in één oogopslag worden waargenomen of deze compleet is. Dit kan van levensbelang zijn!

Maatwerk/specials

Een echte special voor de brandweer is onze ademlucht/persluchtcilinder-bak. Een verhoogde stapelbare bak met interieur voor cilinderflessen, in combinatie met transportroller en euronorm bak voor de mondstukken, is dit de ideale duurzame verpakking, vooral voor materiaal dat veel mee onderweg wordt genomen. 

Meer informatie over ons assortiment voor de brandweer? Download de brochure 'bakken in openbare dienst'

 

Engels was er vanaf de oprichting bij

Toen in 1989 de Bescherming Burgerbevolking opgeheven werd, namen de regionale brandweerkorpsen de rampenbestrijding over. Het materieel werd grondig vernieuwd, gekozen werd voor haakarmbakken, ingericht per soort calamiteit, identiek per regionaal corps. Engels verwierf de eerste order voor deze bakken en hun interieurs. Hierdoor werd onze bak de standaard voor de Nederlandse brandweer. Dankzij het winnen van een vergelijkbare tender in Lyon in 2006, is onze bak ook begonnen aan een opmars in Frankrijk.

brandweer bakken

Ademluchtflessen-bak

Een echte special voor de brandweer is onze ademlucht/persluchtcilinder-bak, stapelbaar met andere euronorm stapelbakken.

Naar producten

Blusbakken voor o.a. accu's

Accu's in een telefoon, laptop of elektrische fiets zijn stukken kleiner, maar net zo brandgevaarlijk als een accu van een elektrisch voertuig

Naar producten

Verzegelingen

Door het aanbrengen van een staartverzegeling na het vullen van een materiaalkoffer of interventiekit, kan in één oogopslag worden waargenomen of deze compleet is.

Naar producten

Kunststof kratten

In veel voertuigen vind je de zogenaamde “aanvalskratten” waarin een team de meest noodzakelijke spullen meeneemt naar de plaats van actie.

Naar producten

Inhoud reddingscontainer voor vervoer per vliegtuig.

Het materiaal moet te allen tijde gereed staan. Door het aanbrengen van een staartverzegeling na het vullen van een materiaalkoffer of interventiekit, kan in één oogopslag worden waargenomen of deze compleet is.

Naar verzegelingen
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.