Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Inzameling accu's en batterijen

Palletboxen voor de inzameling van accu's

De inzameling van accu's moet voldoen aan de ADR regelgeving voor veilig transport van gevaarlijke stoffen over de weg. Engels levert diverse palletboxen met het UN 2794 kenmerk die aan deze regelgeving voldoen aan inzamleaars in heel Europa. Want accu's leveren nog geld op!

Inzamelbakken - cilinders

Chemisch afval komt overal vrij. Zaken als olie, inkten en oplosmiddelen horen niet in gewone vuilverbrandingsinstallaties en nog veel minder op de stort of in het riool. Ook batterijen en accu's behoren tot het chemisch afval.

In een batterij zitten allerlei stoffen. Stoffen die slecht zijn voor natuur en milieu. En stoffen die juist heel waardevol zijn. Door batterijen apart in te leveren, komen de schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en worden de waardevolle metalen opnieuw gebruikt. Lege batterijen inleveren is dus handig en slim.

Voor het apart inzamelen van de verschillende type batterijen leveren wij batterijboxen en batterijkokers, zowel aan grote inzamelaars als aan zelfstandigen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.