Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Vlees/vis

Engels heeft honderden klanten onder vlees- en visverwerkende bedrijven. We leveren diverse logistieke middelen voor de aanvoer van de dieren bij de slachterijen, het sorteren en het kwaliteitsbeheer tot aan de verzending van de verwerkte verse producten naar de klant. Naast standaard kratten, pallets en palletboxen leveren we ook maatwerk snijtafels, rekken, kuipen en tonnen voor het zouten of mengen van specerijen.

Kunststof kratten

vlees verwerken vion

Bij vleesverwerkende bedrijven werkt men met een gestandaardiseerde transportbak; de E2 krat. Naast de standaard E2 krat levert Engels ook een draaistapel-variant en update zij haar gamma bij ontwikkelingen naar nieuwe (standaad)producten, zoals de E-Performance krat.

  • Standaard Euro vleeskratten zijn eenvoudig te stapelen doordat de bovenrand geleidend werkt. De open wanden en handvaten garanderen een goede luchtcirculatie. Eventueel water of condens blijft niet op de rand liggen.
  • Stapelbare / nestbare vleeskratten bieden dezelfde voordelen als de gestandaardiseerde pool "E' bakken en zijn samen met de poolbakken te gebruiken. De rechte binnenwanden voorkomen dat er op inhoud wordt ingeleverd.
  • E-performance Euro vleeskratten zijn gemaakt van lichtblauw polyethyleen, met een exact gespecificeerde kleur. Hierdoor is het ongewenst gebruik van niet-virgin (niet gegarandeerd levensmiddelenechte) kunststof vrijwel uitgesloten.

Kunststof pallets

Ook de kunststof pallets in de poolsystemen van vleesverwerkende bedrijven zijn gestandaardiseerd; de H-serie pallets. H1 pallets zijn te gebruiken van -40Co tot +70Co, gaan lang mee, zijn eenvoudig te reinigen en zijn geschikt voor geautomatiseerde systemen. De H-serie pallets hebben standaard een middenkruis voor een exacte en solide positionering van de E kratten.

Kunststof grootvolumebakken en palletboxen

palletbox visserij

Hygiëne grootvolumebakken worden vaak gebruikt als pekelbak, voor bijvoorbeeld het zouten van hammen. De bakken worden gevuld met een mengsel van zout en water, waarin de hammen worden gedompeld en op hun plek worden gehouden door een dompelplaat. Palletboxen zijn met hun hoge draagvermogen en volume ideaal voor de hygiënische opslag van grote stukken vlees of vis op ijs.

Andere specials voor de vleesverwerkende branche zijn onder andere onze transportrollers, zowel in de standaard euronorm afmetingen 600x400 en 800x600 mm als in afwijkende maten voor tonnen of kuipen. Altijd gemaakt uit vrijwel onverwoestbare diepvriesbestendige kunststof en RVS rollers.

Vleeskratten

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel pool "E" kratten genoemd.

Naar producten

H-pallets

De Euro H1 pallet is de standaard pallet die gebruikt wordt in de pool systemen van de voedingsindustrie.

Naar producten

Transportrollers

Engels fabriceert transportrollers uit plaatmateriaal, vaak ook op maat. Afhankelijk van de toepassing worden deze gemaakt van kunststof of staal.

Naar producten

Hygiëne palletboxen

Hygiëne palletboxen worden voornamelijk geleverd aan de voedingsindustrie. De palletbox heeft geen verborgen randen of kieren waar zich stof of vuil kan nestelen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.