Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Vlees/vis

Het bereiden en bewerken van vlees, vis en gevogelte gebeurt in hygiënische omstandigheden. Onze kunststof producten sluiten daar perfect op aan. Engels biedt een breed programma aan kunststof bakken, kuipen, transportrollers, palletboxen en pallets voor de verwerking en conservering van vlees, vis, gevogelte (snijtafels, pekelkuipen en tonnen) tot het aanleveren aan de groot- en detailhandel (kunststof vleeskratten, palletboxen en pallets) tot het verantwoord afvoeren van reststoffen (palletboxen en containers voor organisch afval) en alles ertussen.

Standaard E2 vleeskrat

Kunststof opslag- en transportbakken lenen zich bij uitstek voor de voedingsmiddelen industrie. Kunststof is glad en uiterst hygiënisch en daardoor eenvoudig en grondig te reinigen. Kunststof is vormvast, ook bij hoge temperaturen of in vriesruimtes. Euronorm kunststof bakken zijn eenvoudig stapelbaar en te palletiseren. Bovendien is het een duurzame oplossing, vooral bij gesloten ketens.

vlees verwerken vion

Bij vleesverwerkende bedrijven werkt men met een gestandaardiseerde transportbak; de E2 krat. Naast de standaard E2 krat levert Engels ook een draaistapel-variant en update zij haar gamma bij ontwikkelingen naar nieuwe (standaad)producten, zoals de E-Performance krat.

  • Standaard Euro vleeskratten
  • Stapelbare / nestbare vleeskratten; te gebruike in combinatie met standaard Euro vleeskratten
  • E-performance Euro vleeskratten zijn gemaakt met een exact gespecificeerde kleur, waardoor het ongewenst gebruik van niet-virgin (niet gegarandeerd levensmiddelenechte) kunststof is uitgesloten.

Standaard H1 poolpallet

Euro H1 palletNet als de vleeskratten, zijn ook de kunststof pallets in de poolsystemen van vleesverwerkende bedrijven zijn gestandaardiseerd; de H-serie pallets. H1 pallets zijn te gebruiken van -40C° tot +70C°, gaan lang mee, zijn eenvoudig te reinigen en zijn geschikt voor geautomatiseerde systemen. De H1 pallet is uitgevoerd met dichtgelaste palletsledes en klossen, waardoor er geen vuil kan achterblijven. De H-serie pallets hebben standaard een middenkruis voor een exacte en solide positionering van de E vleeskratten.

Kunststof rekken en voorbereidingstafels

werktafel

Kleine voorraadkamers bieden opeens verrassend veel opslagmogelijkheden. Het gebruik van een ruimtewinnende open hoekconstructie levert bij de rekken geen problemen op. Het uitgekiend systeem houdt de schappen zonder ruimteverlies perfect bereikbaar.

  • duurzaam
  • roestvrij, bestand tegen zouten en zuren uit levensmiddelen
  • hygiënisch en eenvoudig schoon te maken
  • voldoen aan de HACCP eisen
  • temperatuurbestendig van –40 °C tot +90 °C
  • hoog draagvermogen tot 150 kg/meter schap
  • maatwerk, volledig naar eigen wens samen te stellen

Kunststof ingrediënten- en hygiënebakken

Hygiëne bakken zijn bedoeld voor opslag en bereiding van levensmiddelen en ingrediënten. Door de gladde wanden zijn ze eenvoudig te reinigen en voldoen ze aan de strenge eisen betreffende hygiëne, stabiliteit, gemakkelijke hanteerbaarheid en lange levensduur. Ideaal voor mise en place en het bewaren van grondstoffen en andere ingrediënten.

hygiëne bakkenOns assortiment voorziet in:

Vleeskratten

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel pool "E" kratten genoemd.

Naar producten

Euro H1 pallets

De Euro H1 pallet is meest gebruikte kunststof poolpallet in de pool systemen van de voedings- en vleesindustrie.

Naar producten

Transportrollers

Engels fabriceert transportrollers uit plaatmateriaal, vaak ook op maat. Afhankelijk van de toepassing worden deze gemaakt van kunststof of staal.

Naar producten

Hygiëne palletboxen

Hygiëne palletboxen worden voornamelijk geleverd aan de voedingsindustrie. De palletbox heeft geen verborgen randen of kieren waar zich stof of vuil kan nestelen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.