Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Lekbakken

Het lekken van vloeistoffen leidt tot glibberige vloeren en een onveilige werkomgeving. Wij bieden u een groot assortiment aan lekpreventiemiddelen in de vorm van standaard lekbakken.

Milieu

Niet alleen een veilige werkomgeving is van belang, echter moet er ook rekening gehouden worden met het milieu-aspect. Het lekken van van milieuschadelijke vloeistoffen moet te allen tijde voorkomen worden. Een goede keuze zijn dan Engels lekbakken. Ook voor vaten, IBC container of jerrycans heeft Engels geschikte lekbakken.

Huismerk

Ook op het gebied van lekbakken kunnen wij u een zeer gunstig alternatief bieden, ons huismerk E-Line. E-Line staat voor Economisch, Efficiënt en Ecologisch) en beantwoorden aan de groeiende vraag van onze klanten. Deze lekbakken zijn duurzaam vervaardigd van gerecycleerde polyethyleen en volledig beschermd tegen UV straling. Daardoor gaan de E-Line lekbakken een leven lang mee. Ze besparen aanzienlijke opslag- en transportkosten omdat ze nestbaar zijn.

Speciale lekbakken

In onze montage-afdeling zijn wij in staat klantspecifieke lekbakken te maken. Afhankelijk van gevraagde maten en toepassing bieden wij u maatwerk of lekbakken uit voorraad. Ook beschikken wij over speciale lekbakken voor een IBC container. De afmetingen van de lekbakken zijn zo af te stemmen dat er ook een combinatie gemaakt kan worden voor het plaatsen van een IBC container en 2 vaten op een lekbak. Ook is het mogelijk 2 IBC containers naast elkaar op te slaan. Daarnaast beschikken wij ook over smalle hoge lekbakken die in kleine ruimtes gebruikt kunnen worden. Speciaal voor vaten heeft Engels lekbakken voor 1, 2, 3 of 4 vaten. Leeg met heftruck te verplaatsen en getest door het UVL. Met behulp van de vatensteunen blijven de vaten op hun plaats.

Lekvloeren

Werken met vloeistoffen, droge voeten houden en bodem/ milieu beschermen, daar gaat het hier om. Modulaire units 1,5 en 0,75 m² met afmetingen aangepast aan 200 ltr. vaten vormen samen een stabiele en veilige werkvloer. Ze zijn belastbaar tot 666 kilo per m².

Lekvloeren

Lekvloeren met kunststof of gegalvaniseerde roosters in een werkomgeving met vloeistoffen, zodat u droge voeten houdt en de bodem/ milieu rondom uw pand beschermd wordt.

Naar producten

Lekbakken voor vaten

Afhankelijk van de oppervlakte en de inhoud kunnen de kunststof lekbakken de vloeistof opvangen van 1, 2, 3 of 4 vaten.

Naar producten

Lekbakken voor IBC's

Afhankelijk van de oppervlakte en de inhoud kunnen de kunststof lekbakken de vloeistof opvangen van 1 of meerdere IBC's.

Naar producten

Absorptiematerialen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Maar als er toch milieugevaarlijke stoffen lekken, moet er ingegrepen worden om erger te voorkomen.

Naar producten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.