Precisietechniek

Precisietechnologie omvat het ontwikkelen, produceren en assembleren van complexe producten waarbij een zeer hoge nauwkeurigheid vereist is. Denk bijvoorbeeld aan producten als microchips, microscopen, meetapparatuur en robots. Engels is betrouwbare partner van bedrijven werkzaam in de precisietechnologie. Met ervaring in high-tech werkomgevingen weet Engels u altijd van kundig advies te voorzien met betrekking tot opslag, verpakking en transport.

Innovatieve werkstukdragers

Hoewel kleine ladingdragers op zichzelf uiterst effectief zijn, verhoogt het gebruik van interieurs in deze containers hun functionaliteit aanzienlijk. Interieurs bestaan uit op maat gemaakte compartimenten, clips, multiclips of manden die perfect in KLT’s passen.

Verbeterde organisatie: Modulaire interieurs creëren speciale compartimenten en holtes voor elk werkstuk. Deze organisatie verkleint de kans op verliezen en versnelt productieprocessen.

Verbeterde productbescherming: Gevoelige componenten zoals elektronische componenten of precisieonderdelen vereisen speciale zorg tijdens transport en opslag. Modulaire interieurs met bijpassende geometrieën houden elk werkstuk stevig vast en minimaliseren beweging binnen de KLT. Dit biedt uitstekende bescherming tegen schokken en trillingen.

Tijdbesparing: Zoeken naar specifieke componenten in een rommelige container kan tijdrovend zijn. Met modulaire interieurs en RFID's op de KLT kunnen werknemers de locatie van elk item in realtime identificeren, waardoor de verwijderingstijd wordt verkort en de algehele efficiëntie wordt verhoogd.

‍Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Modulaire interieurs zijn gemakkelijk verwijderbaar en flexibel aanpasbaar. Met deze functie kunnen bedrijven KLT's aanpassen voor verschillende componenten of ze indien nodig opnieuw configureren om hun veelzijdigheid en levensduur te maximaliseren.

‍Visueel beheer: Veel modulaire interieurs, of hun clips, zijn kleurgecodeerd of gelabeld, waardoor visueel beheer mogelijk is. Deze functie vereenvoudigt voorraadcontroles, magazijnbeheer en orderafhandeling, waardoor fouten worden verminderd en het algehele logistieke proces wordt gestroomlijnd.

Verminderen van verpakkingsafval: Door modulaire interieurs te gebruiken, kunnen bedrijven de behoefte aan overmatige verpakkingen, zoals noppenfolie of piepschuimchips, minimaliseren en afval verminderen om duurzame praktijken te ondersteunen.

Het concept van modulaire interieurs

De toenemende automatisering en robotisering in de productie stellen steeds hogere eisen aan handling systemen met betrekking tot het reinigen en transporteren van de werkstukken. Engels ontwikkelt en levert werkstukdraagsystemen voor de handling van nauwkeurige en gevoelige werkstukken. Met deze systemen kunnen componenten nauwkeurig en behoedzaam worden getransporteerd, gereinigd en uitgehard. Het gebruik van deze intelligente werkstukdraagsystemen maakt geautomatiseerde productieprocessen, de ondersteuning van robots, gecontroleerde reinigingsprocessen en uitharden mogelijk zonder tijdrovend herladen.

Wilt u produceren, reinigen en opslaan in één werkstukdrager?

Transporteer uw werkstuk voordeliger, efficiënter en duurzamer met ons nieuwste werkstukdraagsysteem. Pas uw werkstukdrager flexibel in hoogte en oppervlakte aan voor maximale capaciteit en ideale werkstukbevestiging.

‍In de snelle wereld van logistiek en warehousing is efficiëntie cruciaal. Bedrijven moeten hun opslag, transport en handling optimaliseren om de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen (lean management). Een belangrijk hulpmiddel dat zijn waarde heeft bewezen in deze branche is de KLT bak (miniload container). Deze robuuste en veelzijdige containers hebben een revolutie teweeggebracht in de material handling. In combinatie met modulaire interieurs bieden ze een reeks voordelen voor de organisatie van componenten en de efficiëntie van het hanteren aanzienlijk vergroten.

Search engine powered by ElasticSuite
Spinner