GARDENA ontwikkelde met ENGELS de Sprinkler Demo Koffer om bij de klant in de tuin een perfecte en waarheidsgetrouwe demonstratie van de verschillende sproeiers te geven.


GARDENA, toonaangevende fabrikant van hoogwaardige tuinartikelen zoals slangverbindingen, aansluitgereedschappen, snoeischaren, grasmaaiers, pompen en complete besproeiingsinstallaties is al jarenlang een begrip bij de Europese consument. Méér en meer richt GARDENA onder de naam GARDENA Professional zich ook op de markt van de professionele gebruikers. Een select aantal professionele hoveniersbedrijven hebben zich als gecertificeerd “Competence Partner” verbonden aan GARDENA, en worden hier regelmatig intern getraind om bij te blijven in de ontwikkelingen en toepassingen van de grote diversiteit aan artikelen. 

Sprinkler demo koffer

De Sprinkler Demo Koffer oogt in de eerste instantie als een hele gewone gereedschapskoffer, maar schijn bedriegt! Onder het afneembare deksel bevinden zich vijf verschillende verzonken insproeiers, elk met hun eigen besproeiingsbeeld en instelmogelijkheden. Door de koffer aan te sluiten op de waterleiding, de koffer is hiervoor voorzien van 5 slangaansluitingen, kunnen de vijf verschillende tuinsproeiers afzonderlijk van elkaar in werking gezet worden. Dit stelt de “GARDENA Competence Partner” in staat om bij de klant in de tuin een perfecte en waarheidsgetrouwe demonstratie van de vijf verschillende sproeiers te geven. 

Bovendien kan met deze Sprinkler Demo Koffer tot op de centimeter nauwkeurig de juiste positie in de tuin bepaald worden. Klantgericht denken, een hoge kwaliteit en de nieuwste productietechnieken vormen de hoeksteen van het succes van zowel GARDENA als ENGELS.

download case study: Demo-koffer Sprinklers Gardena in PDF.